Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Univerzalna veličina

SEAT Alhambra veličanstvena je u svakom pogledu: izvana, iznutra i, naravno, u pogledu dizajna. Ovaj model odaje dojam velikog i snažnog vozila te je istovremeno zbog svog temperamenta jedan od rijetkih automobila u klasi monovolumena koje odlikuje snaga i sportski duh. Unutrašnji prostor predviđen je za sedam osoba, a volumen prtljažnika od 2430 litara pretvara SEAT Alhambru u pravo transportno čudo.

EKSTERIJER

Više sporta za obitelj

Sportske proporcije SEAT Alhambre, njezine jasne linije i karakteristična kućišta kotača pružaju joj suverenu prezentnost jedinstvenu u ovom segmentu. Krovni spojler, nizak poklopac prtljažnika i uočljiva LED svjetla dominiraju stražnjim dijelom vozila. Zajedno s markantnim poklopcem motora i karakterističnom rešetkom hladnjaka Alhambra je tipičan SEAT automobil.

KOTAČI

Savršenstvo kruga

Veliki izbor kotača od lakog metala omogućuje vam da izgled i vozna svojstva svoje SEAT Alhambre dotjerate prema svom ukusu: izabrati možete kotače veličine do 18˝.

BOJE

Prigrlite boje

Ostalo
INTERIJER

Zabava na prvi pogled

SEAT Alhambra nudi više nego dovoljno mjesta za sve: u moderni koncept unutrašnjeg prostora ubrajaju se višestruke mogućnosti za odlaganje te visokokvalitetna sjedala za maksimalno sedam osoba, od kojih je sjedalo vozača opremljeno luksuznom funkcijom masaže i memorije. Kod modela s petorim vratima prtljažnik nudi izdašnih 955 litara, a s preklopljenom stražnjom klupom čak i do 2430 litara.

FUNKCIJA PREKLAPANJA SJEDALA „EASY-FOLD“

MNOGOSTRUKOST U 32 VARIJANTE.

Zahvaljujući funkciji preklapanja sjedala "Easy Fold" svih je šest sjedala u SEAT Alhambri moguće pojedinačno preklopiti. Na taj ih način možete organizirati kako želite i izabrati upravo onaj raspored, od ponuđene 32 mogućnosti, koji je vama i vašoj obitelji u danom trenutku potreban.

 

2.430l

Volumen prtljažnika

6

Sjedala

Preklopiti sjedala
PANORAMSKI STAKLENI POMIČNI KROV

Dopustite suncu da vas obasja

Na pritisak gumba automatski panoramski stakleni pomični krov pušta sunce ili svježi povjetarac u vašu SEAT Alhambru. Radi se o idealnom detalju opreme za ljetne vožnje s obitelji zahvaljujući kojemu možete imati lijepo vrijeme i u automobilu.

DETALJI

VIŠE STILA, VIŠE SUPSTANCE

Armaturna ploča:

sve što vam je potrebno nadohvat ruke

Panoramski stakleni pomični krov:

dopustite suncu da vas obasja tijekom vožnje

Glavna svjetla:

Biksenonsko svjetlo sa svjetlom za vožnju zavojima za optimalnu vidljivost

Interijer:

Udobno se smjestite u svojoj SEAT Alhambri

Alhambra:

Stil nikada prije nije tako dobro izgledao

Vanjska zrcala:

Električno namjestiva i grijana vanjska zrcala za veći komfor i sigurnost

Prtljažnik:

Bezbrojna rješenja za sve vaše velike i male stvari