Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi

Alhambra

Od

Kn 277.593,00

PRIZNANJE

"Auto Trophy 2015"
DIZAJN

Savršeno pristaje

SEAT Alhambra veličanstvena je u svakom pogledu: izvana, iznutra i, naravno, u pogledu dizajna. Ovaj model odaje dojam velikog i snažnog vozila te je istovremeno zbog svog dinamičnog karaktera jedan od rijetkih monovolumena koje odlikuje snaga i sportski duh. Jasne linije, poklopac motora u obliku strijele te karakteristična prednja rešetka čine ga tipičnim SEAT vozilom.

TEHNOLOGIJA

Tehnika za cijelu obitelj

SEAT Alhambra nudi obilje tehnike i jednako toliko uživanja: velik broj entertainment sustava, sustava potpore kao i aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava pretvara svaku vožnju s obitelji u ugodan i zabavan doživljaj. Cesta čeka na vas!

Navigacijski sustav
Vozačevo sjedalo s funkcijom masaže
Biksenonsko svjetlo sa svjetlom za vožnju zavojima uključujući dinamičnu regulaciju visine svjetlosnog snopa
Potpora upravljanja pri parkiranju
SIGURNOST

U najboljim rukama

Dobro je znati da imate potporu. Posebice kada je u pitanju sigurnost u vožnji. SEAT Alhambra opremljena je brojnim aktivnim i pasivnim sigurnosnim sustavima tako da se na turama sa svojim najmilijima uvijek možete osjećati sigurno. Zbog toga je SEAT Alhambra na Euro NCAP ispitivanju dobila maksimalnih pet zvjezdica. SEAT Alhambra je član obitelji u kojega se možete pouzdati.

7 zračnih jastuka
Sustav prepoznavanja umora
Sustav nadzora mrtve točke
Sustav prepoznavanja prometnih znakova
OKOLIŠ

Manje emisije, veći učinak

Ecomotive motori kombiniraju malu potrošnju s velikim performansama, a tome doprinose tehnologije poput stop-start sustava i povrata energije kočenja koje istovremeno čuvaju okoliš i vaš novčanik. Time ostajemo na dobrom putu na kojemu se susreću održivost i zadovoljstvo vožnje.

DODATNA OPREMA

Možemo li još nešto dodati?

SEAT Alhambra je već bogato opremljena serijskom opremom, no naravno da je velikim izborom dodatne opreme možete u potpunosti prilagoditi svojim željama. Bilo da se radi o detaljima koji naglašavaju stil, pametnim transportnim rješenjima ili korisnim dodacima: učinite ovaj automobil svojim i samo svojim.

SEAT SERVIS

Samo najbolje

Želimo vam osigurati nesmetano uživanje u vašoj SEAT Alhambri. U to je uključen i naš učinkoviti servis najbolje kvalitete. I dobar osjećaj da ste vi i vaše vozilo u dobrim rukama.

 

Varijante modela SEAT Alhambra

Alhambra

  • ABS, ESC
  • Automatski klima uređaj
  • Bixenon prednja svjetla
  • Daljinsko centralno zaključavanje

od: Kn 277.593,00

Konfigurirati