Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT Servis

Vaš je SEAT u najboljim rukama.

Kako biste i nakon kupovine svog SEAT automobila što duže mogli uživati, razvili smo za vas brojne servisne ponude. Uvjerite se i sami.

SEAT Stručni servis

Stručnjaci za vaš SEAT

Nitko ne poznaje vaš SEAT bolje od stručnjaka iz SEAT stručnog servisa. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil ovdje u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim uslugama, poput usluga SEAT servisa za gume, usluga tehničkog pregleda, Clever Repair usluga i brojnih drugih. Iskoristite najveću kvalitetu i transparentne troškove.

SEAT Jamstva

Bezbrižna vožnja. Svaki put.

Uživajte do maksimuma u vožnji svojim automobilom jer SEAT nudi najbolju zaštitu, bilo putem SEAT jamstva ili mobilnog jamstva.