Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SEAT SERVIS

Vaš je SEAT u najboljim rukama.

Technology to enjoy - za nas je to spoj španjolske strastvenosti i njemačkog inženjerskog umijeća. Kako biste i nakon kupovine svog SEAT automobila što duže mogli uživati, razvili smo za vas brojne servisne ponude. A kako pritom ne biste doživjeli nikakva nepotrebna iznenađenja, SEAT Bank nudi lepezu financijskih usluga kojima si, kada je u pitanju servisiranje vozila, osiguravate veliki mir po maloj cijeni. Uvjerite se i sami.

SEAT stručni servis

Stručnjaci za vaš SEAT

Nitko ne poznaje vaš SEAT bolje od stručnjaka iz SEAT stručnog servisa. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil ovdje u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim uslugama, poput usluga SEAT servisa za gume, usluga tehničkog pregleda, Clever Repair usluga i brojnih drugih. Iskoristite najveću kvalitetu i transparentne troškove.

Seat jamstva

Bezbrižna vožnja.

Uživajte do maksimuma u vožnji svojim automobilom jer SEAT nudi najbolju zaštitu, bilo putem SEAT jamstva, produženog jamstva i mobilnog jamstva.

SEAT partneri u Vašoj blizini