Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

PUNO MJESTA ZA TEHNIKU

I kada je tehnologija u pitanju prostrana SEAT Alhambra uistinu je veličanstvena u ponudi entertainment sustava, sustava potpore kao i aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava. Od pogona na sve kotače preko sustava nadzora mrtve točke pa sve do masažnog sjedala - svrha ovog automobila je da vama i vašoj obitelji svaku vožnju pretvori u ugodan i zabavan doživljaj.

SEAT Medijski sustav Plus

Vožnja u ritmu

U vašoj SEAT Alhambri sve je na zaslonu: medijski sustav Plus sa 6,5˝ zaslonom u boji i CD/MP3 playerom s ulazom za SD karticu i USB sučeljem. A uživanje u glazbi tijekom vožnje omogućuje vam sveukupno osam zvučnika.

Bi-Xenonska glavna svjetla

Jasan pogled

Biksenonska glavna svjetla ne izgledaju samo očaravajuće: bistra i jasna svjetlost ovih inovativnih svjetala imitira prirodnu dnevnu svjetlost, čime ova štedljiva svjetla sprječavaju brzo umaranje očiju.

Masažno sjedalo

Opuštanje pritiskom na gumb

Za ultimativni komfor putovanja u SEAT Alhambri se možete smjestiti na masažno sjedalo s integriranim grijanjem sjedala. Mehaničkom funkcijom masaže na vozačevom sjedalu osigurava se bolje držanje donjeg dijela leđa te se rasterećuje kralježnica i postiže bolja prokrvljenost nogu. Kratko rečeno: ova funkcija pomaže da se cjelokupno bolje osjećate.

Značajke

Sigurnost kao komfor

Kessy

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa KESSY omogućuje vam otključavanje vrata, a da pritom ne morate vaditi ključ iz torbe. Vaša se SEAT Alhambra automatski otključava čim joj se približite na udaljenost od oko 1,5 m.

Adaptivna regulacija voznog postroja

Četiri neovisna senzora analiziraju situaciju u vožnji i precizno prilagođavaju vozni postroj uvjetima na cesti. Ovjesi vaše SEAT Alhambre individualno se podešavaju s ciljem optimiziranja ponašanja amortizera.

Kamera za vožnju unatrag

Kada odrasli kažu da imaju oči i na stražnjem dijelu glave, onda to tako i misle. 

Stražnji USB priključak

Vjerojatno ne pretjerujemo kada kažemo da danas svaka osoba ima minimalno jedan uređaj kojem je potrebno puniti bateriju. Sada to više nije problem ako se vozite na stražnjoj klupi.

Električna klizna vrata

Otvorena za sve

Velika električna klizna vrata na obje strane čine SEAT Alhambru još svestranijom: time je svima olakšan ulazak i izlazak iz vozila kao i utovar u unutrašnji prostor, također zahvaljujući električnom poklopcu prtljažnika. Sustav zaključavanja i pokretanja "Kessy" omogućuje vam otvaranje vrata čak i bez vađenja ključa iz torbe.

Potpora upravljanja pri parkiranju

Vaša osobna služba za parkiranje

Uz pomoć potpore upravljanja pri parkiranju pronalazite uvijek odgovarajuće parkirno mjesto: s automatskom pomoći pri upravljanju SEAT Alhambra manevrima pod savršenim kutom ulazi u parkirno mjesto. Čak i ako se radije samostalno parkirate, vizualna pomoć pri parkiranju uključuje kameru za vožnju unatrag čim ubacite u stupanj za vožnju unatrag.

4DRIVE

Spreman za sve ceste

S pogonom na sve kotače 4Drive SEAT Alhambra oduševljava u svim uvjetima na cesti i vremenskim uvjetima. Ovaj automobil i u teškim situacijama nudi stabilan i ugodan doživljaj vožnje, pri čemu uvijek možete očekivati maksimalno prianjanje na cesti i agilnost na putu.

Želite saznati više o modelu SEAT Alhambra?