Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

PUNO MJESTA ZA TEHNIKU

I kada je tehnika u pitanju prostrana SEAT Alhambra uistinu je veličanstvena u ponudi entertainment sustava, sustava potpore kao i aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava. Od pogona na sve kotače preko sustava nadzora mrtve točke pa sve do masažnog sjedala - svrha ovog automobila je da vama i vašoj obitelji svaku vožnju pretvori u ugodan i zabavan doživljaj.

SEAT MEDIJSKI SUSTAV PLUS

Vožnja u ritmu

"U vašoj SEAT Alhambri sve je na zaslonu: medijski sustav Plus sa 6,5˝ zaslonom u boji i CD/MP3 playerom s ulazom za SD karticu i USB sučeljem. A uživanje u glazbi tijekom vožnje omogućuje vam sveukupno osam zvučnika. "

Biksenonska glavna svjetla

Jasan pogled

Biksenonska glavna svjetla ne izgledaju samo očaravajuće: bistra i jasna svjetlost ovih inovativnih svjetala imitira prirodnu dnevnu svjetlost, čime ova štedljiva svjetla sprječavaju brzo umaranje očiju.

MASAŽNO SJEDALO

Opuštanje pritiskom na gumb

Za ultimativni komfor putovanja u SEAT Alhambri se možete smjestiti na masažno sjedalo s integriranim grijanjem sjedala. Mehaničkom funkcijom masaže na vozačevom sjedalu osigurava se bolje držanje donjeg dijela leđa te se rasterećuje kralježnica i postiže bolja prokrvljenost nogu. Kratko rečeno: ova funkcija pomaže da se cjelokupno bolje osjećate.

Potpora upravljanja pri parkiranju

Vaša osobna služba za parkiranje

Uz pomoć potpore upravljanja pri parkiranju pronalazite uvijek odgovarajuće parkirno mjesto: s automatskom pomoći pri upravljanju SEAT Alhambra manevrima pod savršenim kutom ulazi u parkirno mjesto. Čak i ako se radije samostalno parkirate, vizualna pomoć pri parkiranju uključuje kameru za vožnju unatrag čim ubacite u stupanj za vožnju unatrag.

ZNAČAJKE

Sigurnost kao komfor

1
2
3
4
1
KESSY

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa KESSY omogućuje vam otključavanje vrata, a da pritom ne morate vaditi ključ iz torbe. Vaša se SEAT Alhambra automatski otključava čim joj se približite na udaljenost od oko 1,5 m.

2
ADAPTIVNA REGULACIJA VOZNOG POSTROJA

Četiri neovisna senzora analiziraju situaciju u vožnji i precizno prilagođavaju vozni postroj uvjetima na cesti. Ovjesi vaše SEAT Alhambre individualno se podešavaju s ciljem optimiziranja ponašanja amortizera.

3
SUSTAV EASY-FOLD

Za veći utovarni prostor u SEAT Alhambri više nije potrebno demontirati sjedala: oba stražnja reda sjedala te suvozačevo sjedalo zahvaljujući sustavu Easy-Fold mogu se sasvim jednostavno spustiti na pod vozila. Rezultat koji se pritom dobije je do 2430 litara volumena utovarnog prostora.

4
AUTOMATIZIRANI MJENJAČ S DVIJE SPOJKE

Automatizirani mjenjač s dvije spojke DSG objedinjuje komfor i agilnost. Tipkama za mijenjanje stupnjeva prijenosa na kolu upravljača brzo mijenjajte stupnjeve prijenosa ili dopustite automatici da sama izabere idealan stupanj prijenosa.

ELEKTRIČNA KLIZNA VRATA

Otvorena za sve opcije

Velika električna klizna vrata na obje strane čine SEAT Alhambru još svestranijom: time je svima olakšan ulazak i izlazak iz vozila kao i utovar u unutrašnji prostor, također zahvaljujući električnom poklopcu prtljažnika. Sustav zaključavanja i pokretanja "Kessy" omogućuje vam otvaranje vrata čak i bez vađenja ključa iz torbe.

START-STOP SUSTAV

Jednostavno se isključite

Pomoću start-stop sustava možete jednostavno smanjiti potrošnju goriva, a time i emisije: ako je vozilo u praznom hodu, motor se isključuje. Čim pritisnete papučicu spojke, motor se ponovno uključuje. Na taj način čuvate okoliš i svoj novčanik.

4DRIVE

Spreman za sve ceste

S pogonom na sve kotače 4Drive SEAT Alhambra oduševljava u svim uvjetima na cesti i vremenskim uvjetima. Ovaj automobil i u teškim situacijama nudi stabilan i ugodan doživljaj vožnje, pri čemu uvijek možete očekivati maksimalno prianjanje na cesti i agilnost na putu.

MOTORI

Snaga iznutra