SEAT Arona

Dizajn
LED diode i osvijetljeni ventilacijski otvori
Dizajn
LED diode i osvijetljeni ventilacijski otvori

Nova SEAT Arona robusna je i spremna za put te dolazi u odvažnom i markantnom dizajnu.

 

Povezivost
SEAT CONNECT
Povezivost
SEAT CONNECT

Povežite svoju Aronu s cijelim svijetom - jednostavno putem smartphonea. Otključajte svoju Aronu jednostavno kao i svoj smartphone.

Tehnologija
SEAT digitalni kokpit od 10,25”
Tehnologija
SEAT digitalni kokpit od 10,25”

Inovativne značajke koje olakšavaju život i čine vašu vožnju zabavnijom.

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviše ocjene za sigurnost. SEAT Arona je nagrađena nagradom Euro NCAP s maksimalnih 5 zvjezdica za sigurnost.

Novooblikovani prednji dio vozila

Upečatljiv vanjski dizajn.

Novi snažniji izgled upotpunjen je novooblikovanom rešetkom hladnjaka, spojlerom i LED glavnim svjetlima, koji prednjem dijelu vozila daju snažniju karizmu.

SEAT CONNECT

Za život uvijek u pokretu.

SEAT CONNECT otvara potpuno novi svijet mogućnosti jer ćete svom SEAT vozilu moći pristupiti preko smartphonea, daljinski upravljati brojnim funkcijama i tako povećati svoj doživljaj u vožnji.

Tehnologija

Digitalni kokpit 10,25”

Na većem ekranu možete vidjeti i učiniti više. Potpuno digitalni zaslon nudi bolju vidljivost vaših podataka o vožnji. A možete ga personalizirati individualnim postavkama koje odgovaraju vašim zahtjevima.

Uvijek zaštićeni

Ostavite brige za sobom i usredotočite se na pustolovinu pred sobom.

Side Assist

Vaše dodatno oko za mrtvi kut. Bilo pri promjeni voznog traka ili pretjecanju: uvijek ćete znati što se oko vas događa. Senzori prepoznaju vozila i bicikle koji pristižu s udaljenosti do 70 metara i upozoravaju vas ako promijenite traku ili pretječete.

Sustav potpora za vozača

Ostanite uvijek na voznom traku s autonomnim sigurnosnim funkcijama za vožnju kao što je potpora zadržavanja vozila na voznom traku. Za bezbrižnu vožnju. Uvijek i svugdje.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Aktualna ograničenja brzine i ostala ograničenja vidjet ćete izravno u digitalnom kokpitu 10,25" zahvaljujući integriranoj prednjoj kameri.

Dodatna oprema

Ponesite život sa sobom na putovanje.

Naš asortiman dodatne opreme ima sve što vam je potrebno da izvučete maksimum iz svakog putovanja.

Servis

Opet na ulicu.

Živiot ne miruje i to je zabavno. Pa zašto ne?! Seat servis omogućuje da ste stalno u pokretu.

Želite li saznati više o SEAT Aroni?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.

1) Jamstvo na svako novo SEAT vozilo traje 6 godina od datuma isporuke ili do prijeđenih 150.000 km, ovisno što prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Ovo vrijedi za sva nova SEAT vozila kupljena i isporučena preko ovlaštene SEAT mreže u Republici Hrvatskoj nakon 01. rujna 2022. godine.