Dodatna oprema

Učinite to na svoj način.

Vaša SEAT Arona nudi cijeli niz dodatne opreme uz pomoć koje ćete sasvim jednostavno planirati svoje putovanje. Neovisno o tome što je na dnevnom redu, imamo pravu dodatnu opremu za vas.

Polučvrsta kadica za prtljažnik

Ponesite sa sobom što god želite.

Polučvrsta kadica za prtljažnik izrađena po mjeri savršeno se uklapa u vaš prtljažnik od 400 l. Što god ponijeli sa sobom, vaš je automobil zaštićen od ogrebotina i prljavštine. A zahvaljujući protukliznom materijalu vaša će prtljaga ostati na svom mjestu.

Opušteno dalje

Zaštitite sjedala

Sve se može dogoditi tijekom putovanja.

Spriječite oštećenja stražnjih sjedala vaše nove SEAT Arone štiteći ih od mogućih ogrebotina, vlage ili dlake vašeg ljubimca. Potpuna zaštita za vaša sjedala.

Mehanizam za vuču

Ponijeti sve sa sobom? Učinite to.

Olakšajte svoj život vučnom kukom na svojoj novoj SEAT Aroni. Što god bilo, možete to ponijeti sa sobom.

Dekorativna unutrašnjost

Pobijedite nepobjedivo.

Raznolikost je bitna. Kolo upravljača u sportskom ili elegantnom dizajnu? Glava ručice mjenjača, papučice i oslonci za noge srebrne boje? Vi se ipak razlikujete od mase. I vaša SEAT Arona također.

Štitnici za blato

Krenite! Zaštićeni.

Zaštitite svoju Aronu štitnicima za blato koji su savršeno smješteni iza kotača. Imate dovoljnu zaštitu. Više vam nije ni potrebno. 

Više o dodatnoj opremi možete pogledati ovdje.

Želi li saznati više o SEAT Aroni?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpora elektronički su dodatni uređaji u motornim vozilima koji pružaju potporu vozaču u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ti sustavi imaju fizikalne i sistemski zadane granice te vozača ne oslobađaju od odgovornosti za upravljanje vozilom. U svojim Uputama za uporabu (prije prve vožnje) potražite informacije o tome u kojoj vas mjeri podupire vaš sustav potpore.