Prirodno prepoznavanje govora

Povežite svoj automobil sa svijetom.

Za traženje odredišta, adresa ili medija morate samo pitati. Izgovorite "Hola Hola" kako biste aktivirali sustav i ostavite ruke na kolu upravljača kako biste zadržali potpunu kontrolu nad vozilom.

SEAT CONNECT

Svaka avantura treba soundtrack.

U kombinaciji s navigacijskim sustavom možete uživati u medijskim uslugama na zahtjev i streamingu glazbe, podcasta ili internetskog radija. Planirajte najbržu rutu do svog odredišta, dobivajte prometne informacije na putu i pronađite najbliže parkiralište ili najbližu benzinsku postaju.

Uvijek povezani

Potpora 24 sata na dan.

Funkcija poziva u nuždi eCall automatski uspostavlja vezu s hitnim službama i unaprijed šalje sve potrebne detalje. Time će se uštedjeti vrijeme kada je to potrebno.

Usluge na daljinu

Neka vam je automobil uvijek u džepu.

Sa zaključavanjem i otključavanjem vozila na daljinu otključavanje vašeg automobila jednostavno je kao otključavanje vašeg smartphonea. Aktivirajte sirenu ili žmigavce kako biste ga lakše prepoznali u masi.

Želite li saznati više o SEAT Aroni?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpora elektronički su dodatni uređaji u motornim vozilima koji pružaju potporu vozaču u određenim situacijama u vožnji. Međutim, ti sustavi imaju fizikalne i sistemski zadane granice te vozača ne oslobađaju od odgovornosti za upravljanje vozilom. U svojim Uputama za uporabu (prije prve vožnje) potražite informacije o tome u kojoj vas mjeri podupire vaš sustav potpore.