Tehnologija

Vi zadajete smjer.

Moderna tehnologija za vaš moderan život. SEAT Arona drži vas na vezi kako biste imali sve što želite, kad god to poželite. Gdje god se nalazili.

9,2″ navigacijski sustav

U savršenom ritmu.

"Lebdeći" 9,2" dodirni zaslon s navigacijskim sustavom podiže se u vašem vidnom polju kako bi zajamčio bolju vidljivost, sigurnu vožnju i jednostavniji pristup vašim online medijima.

Digitalan kokpit

Bolja vidljivost

Veći zaslon omogućuje vam da vidite više. Potpuno digitalni zaslon nudi bolji pregled vaših podataka o vožnji. Učinite ga vlastitim - s personaliziranim postavkama prema vašim potrebama.

Potpora upravljanja pri parkiranju

Poluautonomno parkiranje.

Vaša Arona traži parkirna mjesta kako bi utvrdila najbolju udaljenost za bočno parkiranje i vožnju unatrag u uska parkirna mjesta te potom preuzima upravljanje za savršeno pozicioniranje.

Full Link

Proširuje vaše horizonte.

Inteligentniji put za povezivanje svijeta. Budite u toku sa svim svojim uređajima i povežite svoje glazbene popise za reprodukciju bez odvraćanja pogleda s ceste.

Beats Audio®

Veliki su zvukovi inspiracija za velika djela.

Beats Audio® sa 7 premium zvučnika, impresivnim subwooferom za reprodukciju glazbe s dubokim tonovima i snažnim 300-W pojačalom za najveći stupanj jasnoće zvuka svih vaših popisa za reprodukciju.

Postolje za induktivno punjenje

Oživite svoju vožnju.

Stavite svoj smartphone u postolje za induktivno punjenje kako biste ga bežično napunili.

Želite li saznati više o SEAT Aroni?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.