Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
Tehnologija

Pametne ideje

Nova SEAT Ateca krije mnoštvo pametnih ideja koje vašu svakodnevnicu čine sigurnon, raznolikom i umreženom.

 

Indukcijski punjač

Prazna baterija? Nema problema!

Napunjena baterija, potpuno bežično. Položite svoj smartphone u pretinac za indukcijsko punjenje vaše SEAT Atece i započnite punjenje baterije vašeg smarthonea bez punjača.

TOP-VIEW KAMERA I POTPORA UPRAVLJANJA PRI PARKIRANJU

Jednostavno parkiranje

Što se parkiranja tiče, stres više ne predstavlja nikakav čimbenik. Kamera Top View nudi pogled na okolinu od 360 stupnjeva te vam pomaže izbjeći udubljenja na cesti, a potpora upravljanja pri parkiranju Park Assist parkirat će umjesto vas i automatski te savršeno uvesti automobil u parkirno mjesto.

FULL LINK TEHNOLOGIJA

Uvijek umreženi

PROMIJENITE

Olakšajte si dan i osjtanite povezani pomoću Full Link tehnologije u novoj SEAT Ateci. Možete uživati u svim vašim mobilnim aplikacijama u automobilu, i to na 8" dodirnom zaslonu infotainment sustava. I tijekom puta, iskoristite sve prednosti vaših aplikacija.

FUNKCIONALNOST

Male, svakodnevne pomoći

1
2
3
4
1
ELEKTRIČNI POKLOPAC PRTLJAŽNIKA BEZ UPOTREBE RUKU

Električni poklopac prtljažnika omogućit će vam otvaranje prtljažnika nove SEAT Atece, bez upotrebe ruku. Jednostavno nogom kliznite ispod prostora prtljažnika, a njegov će se poklopac otvoriti automatski.

2
SUSTAV ZAKLJUČAVANJA I POKRETANJA BEZ KLJUČA "KESSY"

Sustav zaključavanja i pokretanja bez ključa KESSY omogućuje vam otključavanje vrata, a da pritom ne morate vaditi ključ iz torbe. Vaša se SEAT Ateca automatski otključava čim joj se približite.

3
HEARTBEAT

Čim se vozač s ključevima približi vozilu, gumb za pokretanje nove SEAT Atece pulsira u ritmu otkucaja srca.

4
ELEKTRIČNA KUKA ZA VUČU

Zahvaljujući ovoj praktičnoj funkciji, električna kuka se pritiskom na gumb rasklopiti i zaklopiti.

Učinkovito kroz grad

Gradska vožnja postaje jednostavnija i ugodnija kad možete cijeniti činjenicu što motor u novoj SEAT Ateci nije samo snažan već i učinkovit.

SEAT profili vožnje

Individualni užitak u vožnji

Odaberite način na koji biste svaki dan željeli voziti, i to s tipkom Driver Experience. Možete odabrati među modusima Normal, Sport, Eco i Individual. Modus 4WD vozaču k tomu omogućuje aktiviranje učinkovitih offroad funkcija.

GRIJANJE U MIROVANJU VOZILA

Spreman za svaki dan

S ovom opcijom izaberite željenu temperaturu u vozilu i prije vožnje te tako osigurajte idealnu i ugodnu klimu u vašoj SEAT Ateci.

UKLJUČITI/ISKLJUČITI

GRIJANJE U MIROVANJU VOZILA

Spreman za svaki dan

S ovom opcijom izaberite željenu temperaturu u vozilu i prije vožnje te tako osigurajte idealnu i ugodnu klimu u vašoj SEAT Ateci.

4DRIVE tehnologija

Nezaustavljiva

VREMENSKI UVJETI

Sa 4Drive pogonom na sva četiri kotača možete uvijek biti sigurni i opušteni - bez obzira na vremenske uvjete i teren. Aktivirajte profile vožnje "Off-Road" ili "Snow" i uživajte u veličanstvenoj vožnji. 

MOTORI

Što Vas pokreće?