Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Alhambra

Sigurnost
Senzor za mrtvi kut
Sigurnost
Senzor za mrtvi kut

Napredna tehnologija za upozorenje na vozila koja možda nisu vidljiva prilikom promjene traka.

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne dogovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što god prije nastupi.

Opreme

  od Kn 293.019,00

  Konfigurirati
  Dizajn

  Savršeno pristaje

  SEAT Alhambra veličanstvena je u svakom pogledu: izvana, iznutra i, naravno, u pogledu dizajna. Ovaj model odaje dojam velikog i snažnog vozila te je istovremeno zbog svog dinamičnog karaktera jedan od rijetkih monovolumena koje odlikuje snaga i sportski duh. Jasne linije, poklopac motora u obliku strijele te karakteristična prednja rešetka čine ga tipičnim SEAT vozilom.

  Tehnologija

  Tehnika za cijelu obitelj

  SEAT Alhambra nudi obilje tehnike i jednako toliko uživanja: velik broj entertainment sustava, sustava potpore kao i aktivnih i pasivnih sigurnosnih sustava pretvara svaku vožnju s obitelji u ugodan i zabavan doživljaj. Cesta čeka na vas!

  Sigurnost

  U najboljim rukama

  Dobro je znati da imate potporu. Posebice kada je u pitanju sigurnost u vožnji. SEAT Alhambra opremljena je brojnim aktivnim i pasivnim sigurnosnim sustavima tako da se na turama sa svojim najmilijima uvijek možete osjećati sigurno. Zbog toga je SEAT Alhambra na Euro NCAP ispitivanju dobila maksimalnih pet zvjezdica. SEAT Alhambra je član obitelji u kojega se možete pouzdati.

  Dodatna oprema

  Možemo li još nešto dodati?

  SEAT Alhambra je već bogato opremljena serijskom opremom, no naravno da je velikim izborom dodatne opreme možete u potpunosti prilagoditi svojim željama. Bilo da se radi o detaljima koji naglašavaju stil, pametnim transportnim rješenjima ili korisnim dodacima: učinite ovaj automobil svojim i samo svojim.

  Servis

  Samo najbolje

  Želimo vam osigurati nesmetano uživanje u vašoj SEAT Alhambri. U to je uključen i naš učinkoviti servis najbolje kvalitete. I dobar osjećaj da ste vi i vaše vozilo u dobrim rukama.

  Doznajte više o modelu SEAT Alhambra.