Ibiza

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena za sigurnost koju vozilo može dobiti od Europskog NCAP-a.

Uključuje
5 godina jamstva
Uključuje
5 godina jamstva

Jamstvo koje vrijedi do ukupno 5 godina i za kilometražu od 100.000 km završava po isteku ugovorenog vremena trajanja ili kada prijeđete maksimalnu kilometražu, ovisno o tome koji od ta dva događaja prije nastupi. Akcija vrijedi do opoziva.

Sound sustav
BeatsAudio™
Sound sustav
BeatsAudio™

Glazba obilježava važne životne događaje, a zahvaljujući sound sustavu BeatsAudio™ koji je opremljen pojačalom od 300-W, sa šest zvučnika i high-end-subwooferom SEAT Ibiza neće vam uskratiti taj užitak. Opušteno vozite uz klasičnu glazbu, ili pojačajte tehno, ovisno o tome što vam je trenutačno draže.

Opreme

REFERENCE

  od Kn 107.807,00

  Konfigurirati

  SALSA

   od Kn 105.247,00

   Konfigurirati

   XCELLENCE

    od Kn 123.454,00

    Konfigurirati

    CHILI

     od Kn 113.045,00

     Konfigurirati
     Dizajn

     Želite više? Krećemo!

     Više pokreta: SEAT Ibiza otvara mnoštvo mogućnosti za zabavu u vožnji i slobodu u pokretu. Što god da gradska vožnja stavi ispred vas, uz pomoć LED glavnih svjetala vama će biti pred očima. Zagarantirana želja za avanturama, gdje god se uputili. 

     Tehnologija

     Stigao je i taj dan.

     Želite plesati kao da vas nitko ne gleda? Uključite sound sustav Beats Audio™. Želite nešto reći? Putem SEAT Full Link tehnologije povežite svoj mobitel s 6,5"-inčnim medijskim sustavom, koji je kompatibilan s CarPlay™, Android Auto™ i MirrorLink™ tehnologijom. Na taj će način korištenje smartphonea u automobilu biti jednostavno i još važnije, sigurno. Želite brže stići do svog odredišta? Navigacijski sustav je vjetar u vašim jedrima.

     SEAT CONNECT

     Potpuna povezivost na pritisak gumba.

     SEAT CONNECT omogućuje vam da u svojim omiljenim popisima reprodukcije uživate bez osjetnih prekida i istovremeno budete informirani o stanju na cestama.

     Sigurnost

     Opušteno do cilja.

     Sigurnost je uvijek prioritet - bez odstupanja. U Ibizi ugrađene su sve najsuvremenije sigurnosne značajke - od sustava ACC preko Front Assista sve do sustava prepoznavanja umora. Jednostavno se opustite i uživajte u vožnji s vašim gradskim automobilom.

     Život u petoj brzini.

     Postavite svoj vlastiti tempo sa sportskim izdanjem SEAT Ibiza FR. Njegovim 18" lakometalnim naplatcima, panoramskim staklenim krovom, dvostrukom ispušnom cijevi te crnom tkaninom s crvenim, sportskim akcentima zauzet će jasan stav i privući sve znatiželjne poglede. 

     Dodatna oprema

     Učini nešto izuzetno

     U životu je nekada važno preuzeti vodeću ulogu, izabrati put i postaviti se. Bez obzira radi li se o ekstravagantnoj odjeći, novoj boji kose ili se birate istaknuti na cesti - brojne opcije SEAT Ibize pobrinut će se da se svaki dan iznova osjećate jedinstvenima.

     Želite dodatno istražiti SEAT Ibizu?