AC Jesenović d.o.o.
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Leon Sportstourer

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena sigurnosti koju vozilo može dobiti od NCAP programa.

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne dogovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što god prije nastupi.

Opreme

  od Kn 148.450,00

  Konfigurirati

   od Kn 177.039,00

   Konfigurirati

    od Kn 164.223,00

    Konfigurirati

     od Kn 302.141,00

     Konfigurirati
     Dizajn

     Savršena prostranost za cijelu obitelj

     Zahvaljujući njegovim savršenim linijama SEAT Leon Sportstourer krasi jedinstvena elegancija koju ste tražili. Duža karoserija obećava veći komfor te više mjesta u unutrašnjosti. Sve ono što očekujete od automobila čini roditeljstvo dječjom igrom.

     Tehnologija

     Uživajte u svakoj sekundi

     SEAT Leon Sportstourer opremljen je svim tehničkim finesama, tako da možete uživati u svakom trenutku. Značajke, kao što su indukcijski pretinac za punjenje i pomoć pri parkiranju pomažu osigurati da svako putovanje teče glatko i bez prekida.

     Sigurnost

     Budite bezbrižni

     Biti bezbrižan je od najveće važnosti. Zahvaljujući naprednim sigurnosnim faktorima koje SEAT Leon Sportstourer nudi, kao primjerice sustav za detekciju umora vozača ili adaptivni tempomat - možete se prepustiti ugodnom i sigurnom osjećaju u vožnji.

     Galerija

     Svestran dizajn

     Udobnost i prostranost standardni su uz jedinstveni dizajn i savršene proporcije u modelu SEAT Leon Sportstourer.

     Učinkovitost

     Odličan start

     Pazite na okoliš i započnite svaku vožnju s većom učinkovitošću i nižim emisijama, zahvaljujući motoru u vašem modelu SEAT Leon Sportstourer. Snaga, odlične performanse i ekološka prijamnost idu ruku pod ruku s ovim motorom.

     Dodatna oprema

     Prilagođen vašim zahtjevima

     SEAT Leon Sportstourer potpuno je opremljeno vozilo u kojem možete još više funkcionalnosti prilagoditi svojim potrebama uz pomoć širokog raspona dodatne opreme koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Od mogućnosti prilagodbe do većeg prostora za utovar i korisnih dodataka, SEAT Leon Sportstourer spreman je za polazak. 

     Doznajte više o SEAT Leon Sportstourer modelu.