Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Male i srednje tvrtke

Potpuno jednostavno, jednostavno potpuno

Autoškole

Mladi ljudi vole SEAT. Dinamični modeli, moderna tehnologija i zabavna tehnološka i dekorativna rješenja, svakog će novog vozača pretvoriti u vlastitog dizajnera vozila kojeg vozi.

Vaš SEAT trgovac rado će vas informirati o modelima prikladnima za autoškole i atraktivnim bonusima za posebne kupce.

Taksi

Nova rješenja po pitanju prostranosti u SEAT modelima idealni su za korištenje vozila za taksi usluge. Unutrašnja visina vozila i slobodni prostor za noge u stražnjem dijelu izvan su svake konkurencije. Svoje putnike dovezite sigurno i ugodno do odredišta. Bonus za posebne kupce stoji na raspolaganju i vama kao tvrtci za pružanje usluga taksi prijevoza.

Institucije

SEAT je partner za svaki oblik poduzeća ili organizacije. Bonus za institucije predstavljanje SEAT poticanje gospodarstva za institucije i javne ustanove. 

Karitativne ustanove

SEAT podržava društvenu odgovornost te pomoću bonusa za humanitarne organizacije aktivno potiče institucije koje ispunjavaju ovaj zadatak i koje pružaju karitativne usluge za naše društvo.