Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT za tvrtke

Unaprijedite svoj vozni park.

Istaknite se u poslovnom svijetu. Izaberite najbolje za svoju tvrtku. Visokokvalitetni modeli. Posvećeni stručnjaci. Sve za vaš vozni park.

Racionalizirajte troškove

Financiranje

Otvorite svijet SEAT modela Vašim suradnicima i kolegama u Vašem poduzeću, a pritom ne plaćajte odjednom velike izdatke za održavanje vozila.

Male i srednje tvrtke

SEAT predstavlja fleksibilnog i pouzdanog partnera za vašu tvrtku. Bezbrižno se prepustite našem timu, koji će vam pomoći u odabiru najboljih modela za vašu tvrtku.

Naši partneri

Marku SEAT čini snažan tim - zajedno možemo postići više! Bezbrižno se prepustite našim ovlaštenim partnerima, koji će pomoći u kreiranju idealne ponude za vašu tvrtku.