Porsche Inter Auto
Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Ateca

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena sigurnosti, koje se može dodijeliti vozilu u sklopu Euro NCAP programa. 

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Ukupno jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne ugovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što prije nastupi.

Opreme

  od Kn 158.514,00

  Konfigurirati

   od Kn 168.446,00

   Konfigurirati

    od Kn 193.026,00

    Konfigurirati

     od Kn 212.820,00

     Konfigurirati

      od Kn 387.643,00

      Konfigurirati
      Dizajn

      Suvereni nastup

      Nova SEAT Ateca sa svojim dinamičnim stilom i oštrim linijama samouvjereno nastupa u vašoj svakodnevnici. Unutrašnjost vozila dizajnirana tako da svakodnevnu rutinu pretvori u izvanredno iskustvo. Od ergonomski dizajnirane centralne upravljačke ploče do protranosti - ovaj SUV nadilazi sva očekivanja.

      Detalji

      Veličanstven u detaljima

      Svi detalji vanjskog i unutrašnjeg dizajna nove SEAT Atece dizajnirani su kako bi vaša svakodnevnica postala besprijekorna. Inovativne tehnologije i markantan dizajn SEATovog SUVa pretvaraju svaki dan u novo iskustvo.

      Tehnologija

      Pametne ideje

      Iskoristite svoju dnevnu rutinu maksimalno - s naprednim tehnologijama koje osiguravaju umrežen i opušten doživljaj vožnje. Zahvaljujući SEAT Full Link tehnologiji možete povezati svoj smartphone s vozilom, a aplikacije možete koristiti sigurno i opušteno tijekom vožnje.

      Tehnologija

      SEAT 4DRIVE

      S tehnologijom 4Drive na svim kotačima uvijek ste sigurni i opušteni na cesti - u bilo kojem vremenu i na bilo kojem terenu. Uključite načine vožnje "Offroad" i "Snijeg" i učinite svakodnevne vožnje odličnim.

      Sigurnost

      Sigurnost u prometu

      Gradski promet postat će pravi užitak jer progresivna snaga omogućuje novi način vožnje. Nova SEAT Ateca opremljena je najnovijom tehnikom iz automobilske branše, čiji je glavni zadatak sigurnst svih putnika.

      Snaga i učinkovitost

      Udobna učinkovitost

      Gradska vožnja postaje jednostavnija i ugodnija kada uživate u činjenici da motor u novoj SEAT Ateci nije samo snažan, već i iznimno učinkovit.Veselite se ekonomičnim, ali snažnim motorima do 140 kW (190 PS) te dinamičnim i preciznim upravljanjem na svim terenima.

      Dodatna oprema

      Praktična pomoć

      S velikim izborom dodatne opreme, svoju SEAT Atecu možete vozilo savršeno prilagoditi vlastitim potrebama.

      Treba li vam praktično transportno rješenje ili jednostavno više udobnosti - vašim željama ništa ne stoji na putu.

      KADA KAŽEMO „VELIČANSTVEN“, ONDA TO I MISLIMO

      Best Buy Car u Europi u 2017.

      Nova Seat Ateca dobitnik je nagrade za "Best Buy Car u Europi u 2017.", jedne od najprestižnijih nagrada u europskoj automobilskoj industriji koju dodjeljuje žiri sastavljen od 31 stručnog novinara. Stvoren kako bi svakodnevno pretvorio u nešto izvanredno, naš prvi SUV najbolja je opcija za kupnju raspoloživa na tržištu.

       

      Doznajte više o modelu SEAT Ateca.