Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Novi SEAT Leon X-PERIENCE

s

Full Link tehnologijom

Po želji dostupan

4Drive
4Drive

Otkrijte nove puteve

Van iz grada i ravno u nove pustolovine. Novi SEAT Leon X-PERIENCE opremljen je stalnim pogonom na sve kotače 4Drive; jednim od najmodernijih sustava pogona na sve kotače na svijetu. Poziva da istražite gdje su mu granice.

Unutrašnjost

Dovoljno prostora za sve pustolove

Vozilo koje ispunjava sve vaše želje i uz to nudi dovoljno prostora da iskoristite svaki dan u punini. Novi SEAT Leon X-PERIENCE raspolaže impresivnom zapremninom prtljažnika od 587 litara, koje u samo nekoliko trenutaka postaju 1.470 litara. 

Unutrašnjost vozila opremljena je vrhunskim 8" Infotainment Smart ekranom osjetljivim na dodir; uživajte u svim mogućnostima koje nudi Full Link tehnologija. 

Aluminijski kotači

Spreman na sve

Izvanredne preformanse i ekskluzivan dizajn definiraju novi SEAT Leon X-PERIENCE. Isto vrijedi i za najmanje detalje u vozilu, ali i kotače. Izaberite one koji naglašavaju vaš karakter i dinamiku.

 

Unutrašnjost

Zauzmite svoje mjesto

Udobno ste se smjestili? U novom Leon X-PERIENCE možete pronaći različite kvalitetne i izdržljive materijale sjedala. 

Sigurnost

Sigurno na putu

SUSTAV ZAŠTITE ZA PJEŠAKE

Dodatan par očiju nikada nije škodio. Po želji dostupan Front Assist sustav s zaštitom za pješak u SEAT Leonu X-PERIENCE osjeti kada netko prelazi ceste ispred vašeg vozila i automatski zaustavlja automobil. 

ASISTENT ZA PROMETNE ZASTOJE

Dok vam vaš SEAT Leon X-PERIENCE uz Stop&Go funkciju pomaže što ugodnije proći kroz prometne zastoje, možete biti opušteni. 

ASISTENT ZA HITNE SLUČAJEVE

Kada se nađete u opasnoj situaciji, jedna manje stvar o kojoj morate razmišljati je po želji dostupan asistent za hitne slučajeve u novom SEAT Leonu X-PERIENCE. Vozilo će automatski obavijestiti vozača ukoliko ne detektira njegovu reakciju, prije no što ga potpuno zaustavi.

Automatska regulacija razmaka (ACC)

Opustite se. Novi SEAT Leon X-PERIENCE pazi na vas i kada ubrzavate i usporavate te pritom drži konstantan, siguran razmak od vozila ispred vas. ACC je dostupan kao dodatna oprema i predstavlja veliki napredak u udobnosti vožnje.  

 

Potpora za duga svjetla

Potpora za duga svjetla reagira na različite svjetlosne uvjete te nudi najbolje i najšire moguće osvjetljenje ceste. Pritom na sebe preuzima zadaću promjene osvjetljenja i brine za to da ne dođe do zasljepljivanja prometa iz suprotnog smjera. Stoga vi više ne morate sami prebacivati s dugih na kratka svjetla i obrnuto.

Više o novom Leonu