Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Novi SEAT Leon Sportstourer

Od
161.229 kn
Tehnologija
Digitalni Info Display
Tehnologija
Digitalni Info Display

Od navigacijske karte preko omiljene glazbe pa sve do potpore za vožnju: na zaslonu s mogućnošću individualizacije prikazuje vam se sve što vožnju automobila čini ljepšom i jednostavnijom.

Tehnologija
bežični SEAT Full Link
Tehnologija
bežični SEAT Full Link

Tvoj smartphone jednostavno se zrcali na zaslonu infotainmenta, potpuno bežično (za Apple). Također, omogućeno je indukcijsko punjenje u spremniku. 

Udobnost
Vrata prtljažnika sa senzorom
Udobnost
Vrata prtljažnika sa senzorom

Ništa lakše od utovara: pokretom noge aktivirate senzor koji otvara vrata prtljažnika. Jednostavno, zar ne?

Prostor i udobnost

Spreman za velike planove.

Volumen prtljažnika od 620 litara i prostranija unutrašnjost. Velik. Udoban. I spreman odvesti vas na željeno odredište. 

Boja očiju

Pronađite pravu nijansu.

Ostalo
Desire crvena metalik
Opcijski u:
Xcellence, FR
Mystery plava metalik
Opcijski u:
Xcellence, FR, Style
Magnetic tech metalik
Opcijski u:
Xcellence, FR, Style
Nevada bijela metalik
Opcijski u:
Xcellence, FR
Midnight crna metalik
Opcijski u:
Xcellence, FR, Style
Candy bijela
Opcijski u:
Xcellence, FR, Style
Pure crvena
Standardno u:
Xcellence, FR, Style
Kontinuirana LED svjetlosna traka

Okupajte se suncem.

Kontinuirana svjetlosna traka spaja LED glavna svjetla na stražnjem kraju vozila. Svjetlo u pokretu. Njime novi Leon Sportstourer zrači posebnom dinamikom.

Tehnologija

Uđite. Veselite se. Spojite se.

10" navigacijski sustav s potpuno personaliziranim ekranom i upravljanjem govornim naredbama (na engleskom jeziku). Slobodno ostavite ruke na upravljaču i recite svom Leonu što trebate.

Doživite evoluciju
e-hibridna tehnologija

Bolja budućnost. Sada.

Novi elektrizirajući doživljaj vožnje. Veselite se većoj snazi i manjim emisijama. Novi SEAT Leon Sportstourer e-Hybrid.

Uključuje aplikaciju Apple Music™

Glazba koja zrači.

60 milijuna glazbenih naslova - preuzmite je dodirom prsta ili preko upravljanja govornim naredbama na svom 10" navigacijskom sustavu s dodirnim klizačem. I svaku vožnju učinite posebnom.

Potpora za hitne slučajeve 3.0

Uvijek tu kada je trebate.

Potpora za hitne slučajeve provjerava treba li vam pomoć. Ona će u slučaju neaktivnosti vozača dvaput zakočiti kako bi vas upozorila. Ako ne reagirate, potpora će zakočiti - i u potpunosti zaustaviti vaš automobil.

Želite znati više o novom SEAT Leonu Sportstourer?

Podaci o potrošnji i emisiji ispušnih plinova za SEAT Leon Sportstourer će biti dostupne i istaknute na web stranici seat.hr nakon provođenja postupka homoglacije.