Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Kreativnost, kao životni stil

Grad koji inspirira.

Živopisne ulice. Glasna glazba. Zlatni zalasci sunca. Barcelona je grad koji živi kreativnost. Dozvolite da vas inspirira.

Naš karakter

Dizajn. Više od ljepote.

Hrabro izdizajnirana. Bolje izdizajnirana. Nikad zadovoljni prosječnim.

Obožavamo glazbu

Lijepe uspomene su tu da se dijele.

Dobri prijatelji. Odlična glazba. Nezaboravni trenuci. Točno ono što žele ljubitelji glazbe.

Casa SEAT

Dobro došli u naš novi dom.

Ovo nije samo još jedan flagship store. Ovo je naša počast Barceloni. Mjesto na kojem svi mogu iz prve ruke iskusiti sve ono što mi radimo. 

SEAT Collection

Tražite novi imidž?

Inspirirani ulicom. Dizajnirani za ugodniji život. Stvoreni u Barceloni. Proizvodi za sve, koji razmišljaju izvan okvira.