Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Compliance

Načela ponašanja

Načela ponašanja marke SEAT.

Compliance načelno ne znači ništa drugo nego poštivanje pravila (engl. to comply with: pridržavati se, poštivati). U općem gospodarskom kontekstu sukladnost podrazumijeva sve mjere koje se odnose na tvrtku kako bi se zajamčilo da se zaposlenici i članovi tijela tvrtke ponašaju u skladu sa zakonskim propisima i zabranama, internim pravilima, samostalno definiranim načelima i javnim očitovanjima.

Kao dio Volkswagen koncerna marka SEAT zastupa poštovanje, iskrenost i ponašanje u skladu s pravilima u poslovnoj svakodnevici. Uvjereni smo da se održiv gospodarski uspjeh može osigurati samo ako se poštuju pravila i norme.

Stoga je marka SEAT oduvijek smatrala da nije vezana samo za zakonske i interne odredbe. Etička načela i obveze koje smo dobrovoljno prihvatili također smatramo integralnim sastavnim dijelom naše poslovne kulture i mjerilom za naše odluke.

Ove obveze, interna pravila i etička načela čine integralni dio naših načela ponašanja te predstavljaju osnovnu smjernicu za naše zaposlenike i poslovne partnere koja sažima bitna osnovna načela našeg djelovanja i koja nam pruža podršku u svladavanju pravnih i etičkih izazova tijekom svakodnevnog posla.