Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Održivost

Očuvanje resursa

SEAT, S.A. razvija, proizvodi i prodaje automobile, na način koji omogućuje mobilnost i osobnu neovisnost. Tvrtka se kontinuirano zalaže za kontinuirano unapređenje i ekološku održivost svojih proizvoda, centara za proizvodnju, distribuciju i recikliranje. Učinkovito korištenje prirodnih energetskih resursa stvara održiv način rada koji štiti okoliš i pozitivno utječe na životni ciklus proizvoda. Ovako SEAT iskazuje svoju odanost i ispunjava svoje obaveze prema društvu i državi.  

Osnovni principi:

  • Tvrtka SEAT, S.A. ima za cilj stvarati ekonomična vozila i rješenja za mobilnost, a koja zadovoljavaju potrebe što naših kupaca, tako i društva za kvalitetom proizvoda i usluge, imajući pritom na umu zaštitu okoliša.
  • SEAT, S.A. zajedno sa svojim dobavljačima i tvrtkama za recikliranje osigurava kontinuirano poboljšanje ekološke učinkovitosti svojih proizvoda tijekom njihovog životnog ciklusa.
  • SEAT, S.A. surađuje s vladinim agencijama i drugim agencijama za zaštitu okoliša na razvoju i strogom pridržavanju regulatornih okolišnih zahtjeva.
  • SEAT, S.A. osposobljava i motivira svoje zaposlenike kako bi mogli ispuniti i dosljedno provoditi odgovornost tvrtke u vezi s politikom zaštite okoliša.
  • SEAT, S.A. jasno i transparentno informira svoje kupce, trgovce i javnost o mjerama zaštite okoliša tvrtke.