Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Korisne informacije o vašem SEATu

Informacije & Preuzimanja

Ovdje pronađite korisne informacije i savjete o vašem SEATU.

Update

Preuzimanja

 

ZNAČENJE SEAT PLANA ODRŽAVANJA

SEAT Digitalni Plan održavanja

Provjerite koje su dopune uz upute za uporabu i plan servisa. 

DODATNE UPUTE ZA UPORABU

Informacije o Direktivi 2014/53/EU

Provjerite cjelokupni tekst Izjave o EU sukladnosti.

NACRTI ZA SPAŠAVANJE

Brza pomoć, kada je svaka minuta važna.

Ovi nacrti za spašavanje iz vozila pomažu službama za spašavanje pri ispunjenju njihove zadaće pružajući potrebne informacije - sažeto, ali sveobuhvatno. 

Reciklaža

Povrat starih automobila

Sirovine i energija na zemlji imaju samo ograničenu raspoloživost. Stoga je njihovo štedljivo korištenje definiran cilj tvrtke SEAT: počevši od proizvodnje naših vozila preko optimizacije kod SEAT partnera sve do propisnog recikliranja starih vozila i dijelova.

Informacije o dizelskim motorima

Skrb o našim kupcima oduvijek je bila naš najveći prioritet. Iz toga smo razloga tijekom posljednjih nekoliko mjeseci radili na pronalasku tehničkog rješenja za SEAT vozila s dizelskim motorom EA189 koja su pogođena problematikom s ispušnim plinovima. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da sada imamo spremne servisne mjere za sva pogođena vozila.