Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Tehničke informacije

Potrebna vam je literatura za popravak SEAT-a ili posebni alati? Interesira Vas SEAT-ov program školovanja ili nam želite postaviti neko tehničko pitanje?

Nema problema, ovdje ste na pravom mjestu!

Literatura za popravke i informacijska sredstva u servisu

Upute za popravak, kao i programe za samostalno učenje možete pronaći na stranici erwin.seat.com

Za ostala pitanja molimo Vas da nam se javite na Email adresu  service-support(kwfat)porschecroatia(kwfdot)hr

NARUDŽBA I UPIT O CIJENI

Specijalni alati i uređaji

U literaturi za popravke se uz pojedine korake rada navode potrebni specijalni alati i uređaji definirani kataloškim brojem.

Na temelju kataloškog broja, specijalne alate i uređaje možete naručiti od tvrtke Porsche Croatia d.o.o.

PROGRAM ŠKOLOVANJA

Školovanje i usavršavanje djelatnika

Za savjetovanje kupaca za stručni popravak i održavanje SEAT vozila potrebno je stalno školovanje i usavršavanje djelatnika. U tu svrhu tvrtka Porsche Croatia d.o.o. kontinuirano održava seminare.

Tehnički upiti

Profesionalna potpora

Za tehničku pomoć prilikom popravaka za neovlaštene servise osigurali smo savjetovanje koje se naplaćuje.

Novi kandidati

Novi kandidat za ovlaštenog servisa

Za sve informacije za nove kandidate za ovlaštenog servisnog partnera obratite se kontaktu u tvrtki Porsche Croatia d.o.o.