Znatne uštede na odmah dostupna vozila Uz dodatne pogodnosti za financiranje putem leasinga

Svi SEAT prodajni saloni opet su otvoreni za vas i stojimo vam na raspolaganju uz poštivanje propisanih mjera od strane Stožera za civilnu zaštitu. Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim SEAT vozilima za modele Ibiza, Arona, Ateca, Tarraco i Alhambra i to čak do 37.000 kn! 

   Cijelu ponudu provjerite ovdje!

Ponuda vrijedi do 30. rujna ili do rasprodaje zaliha.

Kako bismo svim potencijalnim kupcima u ovim izazovnim vremenima omogućili dodatnu sigurnost i olakšanje kupnje SEAT vozila, za financiranje kupnje putem Porsche leasinga pripremili smo i dodatne, atraktivne pogodnosti*:

- besplatan servis do 105.000 km
- dodatan popust za kasko policu u iznosu od 1.000 kn do 2.000 kn
ovisno o modelu u prvoj godini financiranja

Više informacija o pogodnostima financiranja možete naći  ovdje ili kod ovlaštenih  SEAT trgovaca.

* TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnom leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 130€ za modele Ibiza; 195€ za modele Ateca i Arona, te 260€ za modele Alhambra i Tarraco. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici  https://www.siguranizbor.hr/ marke Volkswagen, Škoda, Audi i SEAT. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole.