Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Znatne uštede na odmah dostupna vozila Uz dodatne pogodnosti za financiranje putem leasinga

Svi SEAT prodajni saloni opet su otvoreni za vas i stojimo vam na raspolaganju uz poštivanje propisanih mjera od strane Stožera za civilnu zaštitu. Kako bismo vam olakšali odluku o kupnji vašeg novog limenog ljubimca, očekuju vas znatne uštede na odmah dostupnim SEAT vozilima za modele Ibiza, Arona, Ateca, Tarraco i Alhambra i to čak do 37.000 kn! 

   Cijelu ponudu provjerite ovdje!

Ponuda vrijedi do 31. kolovoza ili do rasprodaje zaliha.

Kako bismo svim potencijalnim kupcima u ovim izazovnim vremenima omogućili dodatnu sigurnost i olakšanje kupnje SEAT vozila, za financiranje kupnje putem Porsche leasinga pripremili smo i dodatne, atraktivne pogodnosti*:

- besplatan servis do 105.000 km
- dodatan popust za kasko policu u iznosu od 1.000 kn do 2.000 kn
ovisno o modelu u prvoj godini financiranja

Više informacija o pogodnostima financiranja možete naći  ovdje ili kod ovlaštenih  SEAT trgovaca.

* TARIFA SIGURAN IZBOR + SERVIS DO 105.000 KM 05/2020. - financiranje putem Porsche leasing d.o.o. uključuje redovne servise vozila propisane od strane proizvođača u visini 1 €/mj. za financiranje putem operativnom leasinga te bez naknade za financiranje putem financijskog leasinga po ugovorenoj kilometraži do ukupno 105.000 km te dodatan popust za prvu kasko policu Porsche osiguranja u visini od 130€ za modele Ibiza; 195€ za modele Ateca i Arona, te 260€ za modele Alhambra i Tarraco. Tarifa vrijedi samo za nova vozila sa skladišta objavljena na web stranici  https://www.siguranizbor.hr/ marke Volkswagen, Škoda, Audi i SEAT. Plaćanje se vrši u kunama prema prodajnom tečaju za EUR važećem na dan plaćanja kod Raiffeisenbank Austria d.d., Zagreb. Ova tarifa ne može se kombinirati s drugim tarifama Porsche leasing d.o.o. i ne vrijedi za taxi, rent a car i auto škole.