Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće

Novi SEAT Tarraco

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena sigurnosti koja se dodjeljuje vozilu u skoplu Euro NCAP programa. 

Udobnost
Do 7 sjedala
Udobnost
Do 7 sjedala

Prostor, kojeg stvarate: drugi red sjedala klizi prema naprijed i nanatrag, dok se treći red preklapa u pod, a suvozačevo sjedalo preklopi.

Uključujući
5 godina jamstva
Uključujući
5 godina jamstva

Jamstvo do 5 godina i prijeđenih 100 000 km prestaje kada istekne dogovoreno razdoblje ili se prekorači maksimalna kilometraža, što god prije nastupi.

Opreme

  od Kn 225.556,00

  Konfigurirati

   od Kn 253.040,00

   Konfigurirati
   Dizajn

   Zašto ne sada?

   Vi ne želite čekati. Vi želite pomicati granice. Novi SEAT Tarraco je SUV s inovativnim dizajnom i najsuvremenijom tehnologijom. Ništa vas ne može zaustaviti.

   Tehnologija

   Bez kompromisa

   Prekasno je? Prekomplicirano? Tomu je došao kraj. S najsuvremenijom tehnologijom SEAT Tarraco učinit će vašu svakodnevicu jednostavnom.

   Sigurnost

   Uvijek je potrebno gledati prema naprijed

   Stajati na mjestu nije nešto što volite? To je dobro. Suvremeni sigurnosni sustavi novog modela SEAT Tarraco pobrinut će se da smjer uvijek bude točan.

   PUNO MANEVARSKOG PROSTORA

   Nijedan san nije prevelik.

   Jedan SUV. Do 7 sjedala. Pomičite. Preklapajte.
   Prilagođujte sve svojem životu. I svim svojim planovima.

   Dodatna oprema

   Tvoja budućnost, u tvojim rukama.

   Važan je sadašnji trenutak, ali i sutrašnjica. Od vanjskog dizajna sve do dodatne opreme za transport - uredite svoj život prema svojim željama.

   Doznajte više o novom modelu SEAT Tarraco.