SEAT Ibiza

Dizajn
Eco LED svjetla i osvijetljeni ventilacijski otvori
Dizajn
Eco LED svjetla i osvijetljeni ventilacijski otvori

Svjetlija i sjajnija. Novooblikovana Eco LED glavna svjetla i inovativni, osvijetljeni ventilacijski okviri za još više udobnosti u unutrašnjosti.

Povezivost
SEAT CONNECT
Povezivost
SEAT CONNECT

Uživajte u lakoći življenja s automobilom koji odgovara vašoj svakodnevici. Putem SEAT CONNECT aplikacije pristupite svome vozilu gdje god se nalazili. Ostanite potpuno povezani putem izdignutog 9,2'' inforainment dodirnog zaslona.

Tehnologija
10.25'' digitalni kokpit
Tehnologija
10.25'' digitalni kokpit

Individualizirajte 10.25'' digitalni kokpit odabirom svoje glazbe, karti, podataka o ruti itd.

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviše ocjene za sigurnost. SEAT Ibiza je nagrađena nagradom Euro NCAP s maksimalnih 5 zvjezdica za sigurnost.

Vanjski dizajn

Pokažite što sve nudi vaša SEAT Ibiza.

Uz nastup pun života, s oštrijim linijama, novim 18" lakometalnim naplatcima od  i Eco LED diodama kako bi neograničeno osvjetljavala grad.

Unutrašnji dizajn

Unutrašnjost osvježena promjenama.

Uživajte u mekšoj instrumentnoj ploči i novom ambijentalnom osvjetljenju uz pomoć kojega možete prilagoditi atmosferu i u svojoj Ibizi stvoriti posebniji ugođaj.

Povezivost

Samo jedan pritisak na gumb dijeli vas od vaše Ibize.

Od podataka o vožnji preko statusa vozila pa sve do položaja parkiranja: SEAT CONNECT nudi vam daljinski pristup vašoj Ibizi. Zaključajte vrata, uključite svjetlo, postavljajte čak i ograničenja brzine i osiguranja od krađe te šaljite obavijesti na svoj telefon.

Tehnologija

U središtu zabave.

Zahvaljujući "lebdećem" 9,2" dodirnom zaslonu s navigacijskim sustavom i tehnologiji Full Link za jednostavnu povezivost zabava vam je zajamčena. K tomu dolazi i potpuno digitalni 10,25" vozačev kokpit za sve vaše podatke o vožnji.

Sigurnost

Uživajte u životu u svakom pogledu.

Potpora pri promjeni voznog traka Lane Change Assist

Nadzire mrtvi kut te vas upozorava o potencijalnim opasnostima tijekom pretjecanja i promjene voznog traka.

Sustav potpora za vozača

Ultimativni pratitelj na putovanjima s autonomnim sigurnosnim sustavima, poput potpore zadržavanja vozila unutar vozne trake. 

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Prikazuje ograničenja brzine i zabrane pretjecanja u digitalnom kokpitu i u infotainmentu, kako ih ne biste previdjeli.

Dodatna oprema

Pokažite tko ste.

Opremite vozilo i pripremite ga za slavlje. Široka ponuda dodatne opreme omogućuje vam da svoju SEAT Ibizu optimizirate i prilagodite svojim željama.

Servisi

Natrag na cestu.

Život ne stoji na mjestu, zašto biste vi? Ostavite brigu kod kuće. SEAT servis opet vas vodi u pokret.

Želite li saznati više o modelu SEAT Ibiza?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.

1) Jamstvo na svako novo SEAT vozilo traje 6 godina od datuma isporuke ili do prijeđenih 150.000 km, ovisno što prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Ovo vrijedi za sva nova SEAT vozila kupljena i isporučena preko ovlaštene SEAT mreže u Republici Hrvatskoj nakon 01. rujna 2022. godine.