Potpuna povezivost

Otvorena za sve.

Beskonačne mogućnosti. Zaključajte vrata i aktivirajte sirenu na daljinu. Potražite put ili stavite sljedeću pjesmu: sve počinje s aplikacijom SEAT CONNECT.

Online infotainment usluge

Za reprodukciju prave glazbe.

Uživajte u online glazbi, podcastima i međunarodnim radiopostajama. S govornim naredbama, prometnim ažuriranjima uživo i izračunima rute sigurno nećete pogriješiti.

Online infotainment sustav

Bez obzira što trebate, samo pitajte.

Ne postoji bolji način povezivanja od verbalne komunikacije. Samo recite "Hola Hola" da aktivirate glasovnu kontrolu i dobijete ono što trebate*, a da vam ruke ne napuštaju volan.

*Mogućnost je dostupna na drugim jezicima sustava.

Sigurnost i servis

Vaš optimalni setup.

Funkcija privatnog poziva u nuždi eCall u slučaju nužde poslat će podatke, poput vaše lokacije, izravno hitnim službama kako bi im pružila što bolju podršku.

Usluge daljinskog održavanja

Povezane, kao vi sa svojim najboljim prijateljima.

Aplikacija SEAT CONNECT nudi vam daljinski pristup kako biste mogli provjeriti status i položaj vozila te ga sigurno zaključati s bilo kojeg mjesta.

Želite li saznati više o modelu SEAT Ibiza?

 

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.