Vaš SEAT u najboljim rukama.

SEAT servis

Spoj španjolske strasti i njemačkog inženjerskog umijeća. To je SEAT. Kako biste u tome mogli uživati i nakon kupnje, SEAT vam nudi mnoštvo različitih servisnih usluga. Tako vam, primjerice, Porsche Leasing nudi opsežne usluge financiranja. Uvjerite se sami.

Stručnjaci za vaš SEAT

SEAT stručni servis

Nitko ne poznaje vaš SEAT tako dobro kao stručnjaci iz stručnog servisa marke SEAT. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil uvijek u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim servisnim uslugama poput online rezerviranja termina servisa, Clever Repair usluga i još puno toga. Profitirajte od najvišeg stupnja kvalitete i transparentnih troškova.

Održavamo vašu mobilnost

SEAT mobilno jamstvo

Unatoč najboljoj kvaliteti postoje situacije, primjerice defekt ili sudar, u kojima ovisite o tuđoj pomoći. Upravo ovdje nastupa SEAT mobilno jamstvo koje je uključeno već kod kupnje novog vozila. Potom se ono automatski produžuje nakon što obavite potreban inspekcijski servis i radove održavanja u ovlaštenoj SEAT servisnoj poslovnici.

SEAT Jamstvo

Putujte opuštenije.

Možete u potpunosti uživati u vožnji u svojem SEATu jer ste najbolje zaštićeni. Bez obzira na to je li riječ o SEAT produženom jamstvu ili SEAT mobilnom servisu.