Sigurnost

Putujte bezbrižno svijetom.

Bez stresa, zaštićeni ste. SEAT Ibiza opremljena je inovativnom sigurnosnom tehnologijom kako biste se mogli usredotočiti na užitak.

 

 

High-beam control - potpora za duga svjetla

Automatska kontrola

Noćna vožnja s uključenim dugim svjetlima? SEAT Ibiza prepoznaje promet iz suprotnog smjera i automatski prebacuje s dugih svjetala na kratka svjetla.

Tiredness Recognition - detekcija umora vozača

Fokusiran, siguran i budan.

Kada su vaše reakcije usporene, dobit ćete zvučno i vizualno upozorenje koje vas podsjeća na to da je vrijeme da se odmorite od vožnje.

Adaptivna regulacija brzine

Ostanite u prometnom toku.

Naslonite se i opustite. ACC kao dio sustava Travel Assist pruža siguran razmak tijekom vožnje uz automatsku prilagodbu brzine.

Lane Assist - potpora zadržavanja vozila na voznom traku

Ostanite u istom ritmu.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku pomoći će vam da ostanete na svom voznom traku. Ako počnete izlaziti iz voznog traka, sustav će vas o tome obavijestiti kako biste izvršili korekciju smjera vožnje.

Zračni jastuci

Obloženi i zaštićeni.

Sustav zračnih jastuka u SEAT Ibizi iz svakog kuta pruža zaštitu i sigurnost u koju se možete pouzdati.

Želite li saznati više o modelu SEAT Ibiza?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.