Aktualna ponuda

 

Put do Vašeg automobila iz snova može biti potpuno jednostavan - uz aktualne ponude za financiranje putem Porsche Leasinga.

Posebna ponuda

Novi SEAT LEON i ATECA uz 6.000 kn bonusa

Tek što je stigao u sve ovlaštene SEAT salone početkom godine, redizajnirani Leon već izaziva znatan interes, što zbog svoje vrhunske tehnologije, što zbog još elegantnijeg i dinamičnijeg dizajna.

Na sve to dodali smo još jedan razlog više da dođete k nama i upoznajte SEAT Leon i Atecu.

Svi koji financiraju kupnju putem Porsche leasinga i njihove tarife "ADUT U RUKAMA" dobivaju ekstra bonus na Leon i Ateca modele od 6.000 kn*

 

Više informacija potražite u ovlaštenim SEAT salonima.

* Bonus vrijedi za financiranje putem tarife Porsche leasinga "ADUT U RUKAMA 01/2017." koja uključuje financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke SEAT, za modele IBIZA/TOLEDO u najmanjem iznosu od 3.000 kn, za modele LEON/ATECA/ALHAMBRA u najmanjem iznosu od 6.000 kn s PDV-om. Ove tarife se ne mogu kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga i traju do 30.04.2018. U slučaju prijevremenog prestanka Ugovora zbog nedostizanja minimalnog trajanja Ugovora od 48 mjeseci računajući od početka tijeka Ugovora, PL ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete na ime visine iznosa financijskog bonusa i to ovisno o ostvarenom trajanju Ugovora (primjerice: uslijed prestanka Ugovora raskidom nakon isteka 30.-tog mjeseca od početka tijeka Ugovora, PL-u pristoji pravo na naknadu štete u visini 18/48 ukupnog odobrenog financijskog bonusa). Ponuda se ne može kombinirati s ostalim SEAT i club SEAT promo ponudama. Kombinirana prosječna potrošnja goriva: modeli Leon 4,0 - 7,2 l/100 km, Kombinirane prosječne vrijednosti emisije CO2: modeli Leon 105 - 164 g/km; Slike automobila su simbolične.

Posebna ponuda

Novi SEAT Leon na tri rate uz 0% kamata

U sve ovlaštene SEAT salone u Hrvatskoj stigao je redizajnirani SEAT Leon, čime se nastavlja SEAT-ova ofenziva predstavljanja noviteta koja će se protegnuti i u ovu godinu s novom generacijom Ibize, te Arona crossoverom.

Redizajnirani SEAT Leon ima elegantniji i dinamičniji dizajn, što je vidljivo u novim branicima i prednjoj rešetki. Novi Leon iznutra je pun novih tehničkih i funkcionalnih značajki.

Kao dodatna pogodnost, kupcima se nudi mogućnost kupnje vozila na tri rate uz 0% kamata putem Porsche leasing financiranja. Na taj način kupci plate 1/3 cijene i voze odmah, a ostatak u sljedeće dvije godine, ali uz 0% kamata.* 

Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi