SIGURNOST

Sigurno i u sportskom duhu

U novom SEAT Leonu SC uvijek ćete se osjećati sigurno zahvaljujući funkcijama kao što su sustav zaštite pješaka i potpora kod prometnog zastoja. One brinu za to da u svakoj situaciji možete biti smireni.

 

Front Assist

Korak ispred

Inteligentni sustav Front Assist u SEAT Leonu SC pazi na vas ako vam nešto iz bilo kojeg razloga odvrati pažnju. On automatski koči kada utvrdi da ste se previše približili vozilu ispred vas.

POTPORA ZADRŽAVANJA VOZILA NA VOZNOM TRAKU

Da ne zaglavite

U novom SEAT Leonu SC lakše ćete izaći na kraj sa situacijom prometnog zastoja. Potpora kod prometnog zastoja procjenjuje udaljenost od drugih vozila te upravlja povećanjem i smanjenjem ubrzanja.

DODATNE FUNKCIJE

Potpora pri vožnji

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku pomaže vam da ostanete u željenom voznom traku te vas upozorava ako prijeđete u neki drugi trak i automatski korigira smjer vozila.

 

Potpora za duga svjetla

Potpora za duga svjetla automatski prebacuje s dugih na kratka svjetla i obrnuto. Ona identificira kako promet iz suprotnog smjera tako i vozila ispred vas te osvijetljene stambene četvrti.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Primjenom prednjih kamera rafinirani sustav prepoznavanja prometnih znakova prepoznaje prometne znakove koji vam se nađu na putu i upozorava vas na njih pomoću svih mogućih signala upozorenja.

SUSTAV PREPOZNAVANJA UMORA

Uvijek budni

Kad ste na putu, ne morate se brinuti da će vas svladati umor. Sustav prepoznavanja umora držat će vas budnima.

ADAPTIVNI TEMPOMAT

Mala dodatna pomoć

Adaptivni tempomat vam omogućuje da se udobno smjestite u sjedalu jer on brine o povećanju i smanjenju ubrzanja ovisno o situaciji u prometu. To znači da vi možete maknuti nogu s papučice gasa i opustiti se.

Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi