TEHNOLOGIJA

Puno razumijevanja

SEAT Leon SC ispunjen je tehnikom. Od bežičnog punjača do pristupa bez ključa - sve kako biste vi mogli uživati u svakoj vožnji.

INDUKCIJSKI PUNJAČ

Pri ruci u svakom trenutku

Možda je već postalo navikom imati rezervni plan, ali u novom SEAT Leonu SC možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač.

KAMERA ZA VOŽNJU UNATRAG

Dodatni par očiju

Dodatni par očiju uvijek je praktičan ako se želite precizno kretati unatrag. Zbog toga je SEAT Leon SC opremljen kamerom za vožnju unatrag kako bi se parkiranje unatrag još malo olakšalo.

SEAT PROFIL VOŽNJE

Slijedite svoj stil vožnje

Možete izabrati između modusa vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste bili sigurni da putujete uvijek u svom stilu vožnje.

DODATNE FUNKCIJE

Komfort i tehnika

Sustav bez ključa

Zahvaljujući sustavu bez ključa novi SEAT Leon SC možete otključati i zaključati bez ijednog dodira rukom.

 

U suglasju s vašim ritmom

Vozilo koje se kreće u vašem ritmu. SEAT Leon SC srdačno će vas dočekati, a gumb za pokretanje pulsirat će čim se približite vozilu.

Senzor za kišu i svjetlo

Senzor za kišu se oglašava kada kiša počne padati  te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A senzor za svjetlo vašeg novog SEAT Leona SC utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

Navigacijski sustav

Moderni navigacijski sustav odnosno navigacijski sustav Plus integriran je u instrumentnu ploču i omogućuje vam unos odredišta pomoću funkcije prepoznavanje glasa. Dodirni zaslon prikazuje najbržu rutu u određenoj boji. Dolazak do cilja nikada nije bio tako jednostavan.

 

Zabava na putu

Naviknite se na zabavu u vožnji uz Full Link tehnologiju i infotainment sustav od 8". Imate sve što vam je potrebno da se povežete sa svojim SEAT Leonom SC i ono što je još važnije, imate čak i mogućnost puštanja svojih omiljenih Spotify playlista!

MOTORI

Što vas pokreće?

Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi