Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
DIZAJN

Savršen obiteljski automobil

Zahvaljujući njegovim savršenim linijama SEAT Leon Sportourer ST krasi jedinstvena elegancija. Duža karoserija obećava veći komfor te više mjesta u unutrašnjosti. Sve ono što očekujete od automobila čini roditeljstvo dječjom igrom.

VANJSKI DIZAJN

Obiteljski život sa stilom

SEAT Leon Sportourer ST dizajniran je s nevjerojatno fleksibilnom ponudom prostora koja jamči eleganciju i nudi mjesto za čitavu obitelj. Za još veću eleganciju opremljen je kromiranim otvorenim krovnim pretincem, okvirima prozora i rešetkom hladnjaka.

LED SVJETLA

Obasjajte svaku vožnju

Potpuna LED glavna svjetla SEAT Leona Sportourer ST upečatljive su ikone dizajna. Lijep, novi dizajn, tehnički napredak i sigurnost daju jedinstveno obilježje ovom automobilu.

BOJA KAROSERIJE

Savršen izbor boja

Ostalo
OSVJETLJENJE UNUTRAŠNJEG PROSTORA

Komfor pri najboljem svjetlu

Unesite više boje u svaku vožnju pomoću višebojnog ambijentalnog osvjetljenja. Za svako vaše raspoloženje postoji odgovarajuća boja.

KOTAČI OD LAKOG METALA

Potpuna elegancija

Savršena dodatna oprema zahvaljujući kojoj svoje vozilo možete u potpunosti dizajnirati prema svom osobnom ukusu. Uz izbor kotača od lakog metala veličine između 16" i 18" zasigurno ćete pronaći odgovarajuću opciju.

Presvlake sjedala

Govorimo o kvaliteti

Jeste li se udobno smjestili? Tako i treba biti. SEAT Leon je s izborom visokokvalitetnih presvlaka sjedala spreman za svaku vožnju. Suputnici mogu uživati u najudobnijoj opuštenoj vožnji.

Volumen utovarnog prostora

Uvijek mjesta za zabavu

Koliko mjesta u prtljažniku je previše? Za aktivne ljude nikada ga nema dovoljno. Stoga smo u SEAT Leonu Sportourer ST osigurali utovarni prostor od 1470 litara. Impresivno, zar ne? S toliko puno mjesta sada je došao savršeni trenutak da sve aktivnosti koje ste planirali i u cijelosti realizirate.

 

 

 

Uvjerite se i sami
Linija opreme Xcellence

Biti roditelj - jednostavno!

Uživajte u životu u izvanrednom stilu uz opremu u izvedbi XCELLENCE u novom SEAT Leonu Sportourer ST. Izvucite maksimum iz svake vožnje, i to uz dodatni dašak elegancije zahvaljujući kromiranim detaljima i drugim jedinstvenim obilježjima opreme.

PREDNJA REŠETKA

Upečatljivo moderna

KOTAČI OD LAKOG METALA

Odgovarajuće veličine i stila

SPORTSKA SJEDALA

Presvlake sjedala od crne kože

KROMIRANI KROVNI NOSAČI

Na putu sa stilom

PANORAMSKI STAKLENI KROV

Uživajte u pogledu
Linija opreme FR

Dinamika i u najmanjem detalju

Varijanta opreme FR savršena je za one među nama koje karakterizira sportski duh. Ona donosi dodatnu dinamiku u već sportski izveden SEAT Leon Sportourer ST. 17“ kotači od lakog metala, ekskluzivne presvlake sjedala i kolo upravljača od kože ostavljaju dojam kvalitete. Aluminijska letvica u pragovima brine za jedinstven izgled i naravno, kao točka na i, tu je i logo FR.

FR DETALJI

Logo na prednjoj rešetki

18“ KOTAČI OD LAKOG METALA

Sportski stil

ALUMINIJSKA LETVICA U PRAGOVIMA

Moderna i upečatljiva

FR DIZAJN

Kolo upravljača od kože i ekskluzivne presvlake sjedala

KAPACITET POHRANE

Dodatni prostor ispod suvozačevog sjedala