Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SIGURNOST

Budite bez brige

Za roditelje je unutarnji mir od najveće važnosti. Stoga u SEAT Leonu Sportourer ST možete biti mirni jer se vi i vaša obitelj možete neprestano osjećati sigurnima zahvaljujući tehničkim sustavima kao što je sustav prepoznavanja umora ili adaptivni tempomat.

POTPORA KOD PROMETNOG ZASTOJA

Dosta je stresa, uživajte!

U SEAT Leonu Sportourer ST prometni zastoj možete učiniti prilikom za opuštanje. Potpora kod prometnog zastoja izračunava razmak od drugih automobila te regulira vaše ubrzanje, pri čemu zadržava sigurnu i ravnomjernu udaljenost od vozila ispred vas.

PAKET SUSTAVA POTPORE

Opušten život

Sustav prepoznavanja umora

Vođenje obitelji uvijek donosi uzbuđenja, a to može svakoga umoriti. Međutim, ne morate se brinuti ako ste na putu jer će vas sustav prepoznavanja umora održavati budnima.

Potpora za duga svjetla

Potpora za duga svjetla automatski prebacuje s dugih na kratka svjetla i obrnuto. Ona identificira promet iz suprotnog smjera i vozila ispred vas te osvijetljene stambene četvrti.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Sustav prepoznavanja prometnih znakova sinkroniziran je s vašom prednjom kamerom. Senzori detektiraju ograničenja brzine, zabrane pretjecanja i radove na cesti te vas upozoravaju na ono što slijedi. 

Sustav zaštite pješaka

Uvijek spreman na iznenađenja

Dodatni par očiju nikad se ne može prevariti. Sustav zaštite pješaka evidentira ako netko prolazi ispred vozila i prije automatskog kočenja daje zvučno i vizualno upozorenje.

Stani & Kreni

Zaštite okoliš

Smanjite svoje emisije i pritom još i uštedite. Sustav za vožnje s čestim zaustavljanjima i kretanjima isključuje motor kada je vozilo u stanju mirovanja. Čim se vozilo ispred vas pokrene, motor se ponovno uključuje i vi nastavljate s vožnjom.