Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi
TEHNOLOGIJA

Moderno roditeljstvo

Novi SEAT Leon ST Kombi opremljen je svim tehničkim finesama tako da čak i roditelji mogu uživati u svakom trenutku vožnje. Tu su funkcije poput bežičnog punjača (Wireless Charger) i potpore pri parkiranju pomoću kojih svaka vožnja teče bez problema.

Indukcijski punjač

Plan B

Možda je već postalo navikom imati rezervni plan, ali u novom SEAT Leonu ST Kombi možete se opustiti. Kada je baterija vašeg telefona prazna, uvijek je tu još i bežični punjač. I što je još bolje: manje kabela, manje stvari koje vam smetaju!

Keyless Entry & Go

Mala dodatna pomoć

Novi SEAT Leon ST Kombi možete zaključati i otključati, a da pritom ne morate prethodno tražiti ključeve. Sustav pristupa bez ključa sve obavlja automatski.

Pomoć pri parkiranju

Savršeno parkiranje

Kamera za vožnju unatrag

Kojem vozaču ne bi bile potrebne oči i na leđima? Novi SEAT Leon ST Kombi pak ima drugo najbolje rješenje u obliku kamere za vožnju unatrag. Zahvaljujući ovoj funkciji neće vam promaknuti ništa što se događa iza vas.

Pomoć pri parkiranju sprijeda i straga

Mjerač razmaka za parkiranje sprijeda i straga daje zvučno upozorenje ako se previše približite nekoj prepreci.

Pomoć pri parkiranju straga

Novi SEAT Leon ST Kombi vidi ono što vi ne možete vidjeti. On vas drži na sigurnoj udaljenosti od prepreke koja se može nalaziti iza vozila dok se parkirate.

SEAT FULL LINK

Zabava za svakoga

Otkrijte kako funkcionira

Navigacijski sustav Plus, provjerite! Medijski sustav Plus, provjerite! Zahvaljujući Full Link tehnologiji i 8" infotainment sustavu u novom SEAT Leonu ST imate sve što vam je potrebno za zabavu cijele obitelji i da uvijek ostanete u pravom traku.

Navigacijski sustav

Na pravom putu

Navigacijski sustav s 8" dodirnim zaslonom za vas pronalazi najbržu rutu kamo god da se uputite. Bilo da vozite sina na nogometnu utakmicu ili obavljate kupovinu, uvijek ćete doći na vrijeme.

TEHNOLOGIJA

Inteligentne dodatne funkcije

SEAT profili vožnje

U svom vozilu vi imate kontrolu. Odaberite između modusa vožnje Normal, Sport, Eco i Individual kako biste osigurali da se na cesti sve odvija onako kako vi to želite.

Senzor za kišu i svjetlo

Senzor za kišu registrira kada pada kiša te automatski uključuje brisače - vrlo jednostavno! A pomoću senzora za svjetlo vaš novi SEAT Leon ST Kombi utvrđuje koje je namještanje potrebno vašim glavnim svjetlima.

Električna parkirna kočnica

Ako već morate na puno toga misliti, razveselit će vas činjenica da se električna parkirna kočnica automatski aktivira čim se vozilo zaustavi. Ovaj sustav sprječava također kotrljanje vozila u mirovanju miruje ili prilikom kretanja pomoću Auto Hold funkcije. Jedna stvar manje za koju se morate brinuti.

MOTORI

Efikasan izbor