Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SEAT Originalna dodatna oprema®

Za vaš i samo vaš SEAT

Učinite vaš SEAT Leon X-Perience odrazom vaše osobnosti pomoću raznolike SEAT Originalne dodatne opreme®. Pustite mašti na volju: odaberite sportsku ili praktičnu notu, ili igrajte na kartu udobnosti, odlučite se za ono što najbolje odgovara vama i vašem SEAT automobilu.

Transport

Rješenja za sve vrste prtljage

Za godišnji odmor, slobodno vrijeme ili sport: s transportnim rješenjima koja nudi SEAT uvijek sa sobom možete imati sve ono što vam je važno. Osnovni krovni nosači podloga su za ostalu transportnu opremu kao npr. praktične nosače za bicikle.

PERFORMANSE

Sportski karakter

Naglasite sportski karakter svog vozila - sa SEAT Originalnom dodatnom opremom® mogućnosti su nepregledne. Sportski dekori za vozilo, paketi opreme za postizanje aerodinamičnosti, sportske papučice i brojni drugi dodaci ne ostavljaju niti jednog vozača ravnodušnim.

NAPLATCI OD LAKOG METALA

Od elegancije do sportskog izgleda

Bez obzira preferirate li eleganciju ili sportski izgled, stilski dotjerani naplatci od lakog metala koji su dio SEAT Originalne dodatne opreme nude za svakog ponešto.

UNUTRAŠNJA OPREMA

Beskrajne ideje

Učinite unutrašnjost svog SEAT automobila još udobnijom, stilski dotjeranijom i praktičnijom. Profinjenim vrhom ručice mjenjača u aluminijskoj izvedbi ili elegantnim letvicama u pragovima naglasite vizualnu notu, a pametni organizator za držače za napitke ponudit će vam dovoljno prostora za sve što želite imati nadohvat ruke.

INFOTAINMENT

Posljednji krik tehnike

Kada je SEAT u pitanju, najmodernija tehnika ne skriva se samo ispod poklopca motora, ona je dio i unutrašnjeg prostora: tako su adapteri za pametne telefone i uređaj za reprodukciju glazbe odgovorni za najvišu razinu povezivanja. Pomoću handsfree sustava možete se usredotočiti na promet i istovremeno telefonirati, dok će vam uređaji za navigaciju pokazati najbrži put do cilja.

ZAŠTITA

Savršena zaštita

Kako bi vaš SEAT što duže izgledao kao nov, čak i nakon brojnih zabavnih vožnji, korito utovarnog prostora pobrinut će se da vaš prtljažnik ostane čist, a podna prostirka sačuvat će prostor za noge od nečistoće. Štitnici za blato štite karoseriju od kamenja i prašine koja se podiže u vožnji.

SIGURNOST

Sigurna vožnja

Vaša sigurnost naš je prioritet. Stoga kada je u pitanju SEAT Originalna dodatna sigurnosna oprema ne pristajemo na kompromise: to vrijedi kako za naše moderne dječje sjedalice tako i za lance za snijeg ili sigurnosne prsluke.

SEAT partner u vašoj blizini