Nova SEAT Arona

Dizajn
LED diode i osvijetljeni ventilacijski otvori
Dizajn
LED diode i osvijetljeni ventilacijski otvori

Nova SEAT Arona robusna je i spremna za put te dolazi u odvažnom i markantnom dizajnu.

 

Povezivost
SEAT CONNECT
Povezivost
SEAT CONNECT

Povežite svoju Aronu s cijelim svijetom - jednostavno putem smartphonea. Otključajte svoju Aronu jednostavno kao i svoj smartphone.

Tehnologija
SEAT digitalni kokpit od 10,25”
Tehnologija
SEAT digitalni kokpit od 10,25”

Inovativne značajke koje olakšavaju život i čine vašu vožnju zabavnijom.

Sigurnost
Travel Assist
Sigurnost
Travel Assist

S poboljšanom tehnologijom za sigurnost u vožnji, razvijenom kako bi vas oslobodila stresnih situacija tijekom putovanja.

Novooblikovani prednji dio vozila

Upečatljiv vanjski dizajn.

Novi snažniji izgled upotpunjen je novooblikovanom rešetkom hladnjaka, spojlerom i LED glavnim svjetlima, koji prednjem dijelu vozila daju snažniju karizmu.

SEAT CONNECT

Za život uvijek u pokretu.

SEAT CONNECT otvara potpuno novi svijet mogućnosti jer ćete svom SEAT vozilu moći pristupiti preko smartphonea, daljinski upravljati brojnim funkcijama i tako povećati svoj doživljaj u vožnji.

Tehnologija

Digitalni kokpit 10,25”

Na većem ekranu možete vidjeti i učiniti više. Potpuno digitalni zaslon nudi bolju vidljivost vaših podataka o vožnji. A možete ga personalizirati individualnim postavkama koje odgovaraju vašim zahtjevima.

Uvijek zaštićeni

Ostavite brige za sobom i usredotočite se na pustolovinu pred sobom.

Blind Spot senzor

Vaše dodatno oko za mrtvi kut. Bilo pri promjeni voznog traka ili pretjecanju: uvijek ćete znati što se oko vas događa. Senzori prepoznaju vozila i bicikle koji pristižu s udaljenosti do 70 metara i upozoravaju vas ako promijenite traku ili pretječete.

Sustav potpora za vozača

Ostanite uvijek na voznom traku s autonomnim sigurnosnim funkcijama za vožnju kao što je potpora zadržavanja vozila na voznom traku. Za bezbrižnu vožnju. Uvijek i svugdje.

Sustav prepoznavanja prometnih znakova

Aktualna ograničenja brzine i ostala ograničenja vidjet ćete izravno u digitalnom kokpitu 10,25" zahvaljujući integriranoj prednjoj kameri.

1) 5 godina tvorničkog jamstva ili 100.000 km, ovisno što prije nastupi.