Tehnologija

Inteligentna.

Bez stresa. Samo užitak. Zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji nova SEAT Ateca pruža potpuno miran rad. Tako ćete još više uživati u vožnji.

Uvijek povezani

Digitalna povezivost

Upravljajte svojim smartphone uređajem preko zaslona infotainmenta uz pomoć tehnologije Full Link. Tijekom svake vožnje punite svoj telefon putem USB veze.

Upravljanje govornim naredbama

Hola Hola.

Udobno. Izravno. Jednostavno. Recite svojoj SEAT Ateci kamo se želite uputiti. Birajte svoju omiljenu glazbu, upućujte pozive i pišite tekstualne poruke - sve to putem upravljanja govornim naredbama. Aktivirajte inteligentnu potporu za vožnju pritiskom na gumb ili izgovaranjem riječi «Hola, hola».

SEAT Digitalni kokpit 10,25"

Upravljačka centrala.

I vi zajedno u središtu zbivanja. SEAT Digitalni kokpit 10,25" sada je podijeljen u tri dijela. Tako ćete lakše pronaći ono što tražite i moći ćete se u potpunosti usredotočiti na zbivanja u prometu ispred vas.

Poboljšani prikaz
LED svjetla

Učinkovitost sa stilom

I sigurnost može biti lijepa. Dinamični stražnji žmigavci osiguravaju klasičan izgled.

9,2" navigacijski sustav

Pronađite pravi put.

Veći ekran veličine 9,2" pobrinut će se za još bolji pregled zahvaljujući svojoj dijagonalnoj podijeljenosti u tri dijela. Bežično se spaja s vašim smartphone uređajem i pohranjuje vaše postavke.

Želite li saznati više o novom modelu SEAT Ateca?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.