Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
SEAT servis

Vaš SEAT u najboljim rukama.

Spoj španjolske strasti i njemačkog inženjerskog umijeća. To je SEAT. Kako biste u tome mogli uživati i nakon kupnje, SEAT vam nudi mnoštvo različitih servisnih usluga. Tako vam, primjerice, Porsche Leasing nudi opsežne usluge financiranja. Uvjerite se sami.

SEAT stručni servis

Stručnjaci za vaš SEAT

Nitko ne poznaje vaš SEAT tako dobro kao stručnjaci iz stručnog servisa marke SEAT. Stoga možete biti sigurni da je vaš automobil uvijek u najboljim rukama. Koristite se našim brojnim servisnim uslugama poput online rezerviranja termina servisa, Clever Repair usluga i još puno toga. Profitirajte od najvišeg stupnja kvalitete i transparentnih troškova.

SEAT Jamstvo

Putujte opuštenije.

Možete u potpunosti uživati u vožnji u svojem SEATu jer ste najbolje zaštićeni. Bez obzira na to je li riječ o SEAT produženom jamstvu ili SEAT mobilnom servisu.