Sigurnost

Blistav primjer sigurnosti.

Novi SEAT Leon Sportstourer sa svojom je opsežnom sigurnosnom opremom u svakoj vožnji tu za vas - od samog početka pa sve do odredišta. Za dobar osjećaj na putu.

Prediktivna regulacija razmaka ACC

Uvijek korak ispred.

Uz pomoć sustava ACC prednji radar stalno registrira potencijalne opasnosti na dionici ispred vas. Bilo da se radi o nekom automobilu koji vam dolazi bočno na vozni trak ili pak o opasnom zavoju - vaš je novi Leon Sportstourer uvijek spreman na kočenje. Za regulaciju brzine sustav se koristi kamerama i navigacijskim sustavom za analizu zavoja i ograničenja brzine.

Blind-Spot senzor

Vidi i ono što vi ne vidite.

Blind Spot senzor prepoznaje vozila koja se približavaju izvan vašeg vidnog polja na udaljenosti do 70 metara. Sustav će vas i tijekom izlaska iz vozila upozoriti na potencijalne sudare.

Sustavi potpore vozaču

Manje napora. Više sigurnosti.

Exit Assist

Izlazak iz parkirnog mjesta unatrag? Vaš će vas automobil vizualno i zvučno upozoriti na vozila koja se približavaju. Ili će se zaustaviti, ako je to potrebno.

Pre-Crash Assist

Uz pomoć senzora i stražnjih radara ova potpora u kritičnim situacijama priprema vozilo i putnike u vozilu na eventualni sudar, primjerice zatezanjem sigurnosnih pojaseva i zatvaranjem prozora.

Potpora za približavanje

Dovoljno prostora? Narrow Assist nadzire obje strane automobila tijekom prolaska kroz usku ulicu te vas upozorava kada postane preusko.

Travel Assist

Na cesti. Bolje je igrati na sigurno.

Samo vozite. Sustav Travel Assist koristi se tehnologijom radara kako bi primjerice prepoznao radove na cesti ili uspornike. A brzinu i razmak prilagođava pojedinim situacijama na cesti i stanju u prometu.

Zračni jastuci

U dobrim rukama

Sigurnost u koju se možete pouzdati: sustav zračnih jastuka u novom SEAT Leonu Sportstourer zaštitit će vas iz bilo kojega kuta.

Želite znati više o novom SEAT Leonu Sportstourer?

Symbolfotos

 

*Assistenzsysteme sind elektronische Zusatzeinrichtungen in Kraftfahrzeugen zur Unterstützung des Fahrers in bestimmten Fahrsituationen. Diesen Systemen sind jedoch physikalische und systembedingte Grenzen gesetzt und entbinden den Fahrer nicht von der Verantwortung für die Führung seines Fahrzeuges. Bitte erkundige dich  (vor deiner ersten Fahrt) in deiner Betriebsanleitung inwieweit dich das Assistenz-System unterstützt.