Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

Budućnost na voznom traku.

Novi SEAT Leon Sportstourer. Prvi put s tehnologijom In-Car/Out-Car Connectivity. Što nam još donosi budućnost?

Digitalni Info Display

Za vaše najbolje ja.

Nikad bolje iskustvo vožnje: vi sami određujete kako će vam se na zaslonu visoke rezolucije prikazivati karte, glazba, informacije o ruti i potpore za vožnju.

Otkrijte kako funkcionira
Udobnost

Ostanite opušteni.

Climatronic s 3-zonskom regulacijom temperature

Vožnja postaje još veće zadovoljstvo u ugodnoj temperaturi, koja je individualna vozaču, suvozaču te stražnjim putnicima.

Grijanje vozila u mirovanju

Nikada više nećete ući u hladan automobil. Jednostavno uključite grijanje na daljinu. Vaš će se automobil zagrijati prije no što u njega uđete.

SEAT Drive profili

Možete birati između profila Eco, Normal i Sport. "Dinamična regulacija amortizera" pruža dodatnu udobnost.

SEAT CONNECT

Vaš Leon. Uvijek povezan.

Želite li ostati povezani čak i kada se ne nalazite u automobilu? SEAT CONNECT uspostavlja besprijekornu vezu između vašeg smartphonea i automobila.

Potpora upravljanja pri parkiranju

Otkrijte nove mogućnosti.

Jeste li pronašli parkirno mjesto? Vaš će Leon Sportstourer odraditi ostatak. Ulazak i izlazak iz parkirnog mjesta postaju još lakši zahvaljujući kameri za vožnju unatrag.

Postolje za induktivno punjenje

Nemate punjač? To nije nikakav problem.

Baterija skoro prazna? Postolje za induktivno punjenje je vaše rješenje. Samo stavite svoj smartphone u postolje u instrumentnoj ploči i vaša će baterija držati. I izdržati.

Želite znati više o novom SEAT Leonu Sportstourer?

Podaci o potrošnji i emisiji ispušnih plinova za SEAT Leon Sportstourer će biti dostupne i istaknute na web stranici seat.hr nakon provođenja postupka homoglacije.