Tehnologija

Budućnost na voznom traku.

SEAT Leon Sportstourer. Prvi put s tehnologijom In-Car/Out-Car Connectivity. Što nam još donosi budućnost?

Digitalni Info Display

Za vaše najbolje ja.

Nikad bolje iskustvo vožnje: vi sami određujete kako će vam se na zaslonu visoke rezolucije prikazivati karte, glazba, informacije o ruti i potpore za vožnju.

Otkrijte kako funkcionira
Udobnost

Ostanite opušteni.

Climatronic s 3-zonskom regulacijom temperature

Vožnja postaje još veće zadovoljstvo u ugodnoj temperaturi, koja je individualna vozaču, suvozaču te stražnjim putnicima.

Grijanje vozila u mirovanju

Nikada više nećete ući u hladan automobil. Jednostavno uključite grijanje na daljinu. Vaš će se automobil zagrijati prije no što u njega uđete.

SEAT Drive profili

Možete birati između profila, poput Eco, Normal i Sport. "Dinamična regulacija amortizera" pruža dodatnu udobnost.

SEAT CONNECT

Vaš Leon. Uvijek povezan.

Želite li ostati povezani čak i kada se ne nalazite u automobilu? SEAT CONNECT uspostavlja besprijekornu vezu između vašeg smartphonea i automobila.

Potpora upravljanja pri parkiranju

Otkrijte nove mogućnosti.

Jeste li pronašli parkirno mjesto? Vaš će Leon Sportstourer odraditi ostatak. Ulazak i izlazak iz parkirnog mjesta postaju još lakši zahvaljujući kameri za vožnju unatrag.

Postolje za induktivno punjenje

Nemate punjač? To nije nikakav problem.

Baterija skoro prazna? Postolje za induktivno punjenje je vaše rješenje. Samo stavite svoj smartphone u postolje u instrumentnoj ploči i vaša će baterija držati. I izdržati.

Više o funkcijama infotainment sustava

 

Želite znati više o SEAT Leonu Sportstourer?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.