Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Dodatna oprema

Doživite san.

Mislite li da se novi SEAT Leon ne može poboljšati? Razmislite ponovno. I otkrijte SEAT originalnu dodatnu opremu® s kojom će sve što volite postati još bolje.

Kotači od lakog metala

Sjajno promišljeni. Sjajno napravljeni.

18" kotači od lakog metala "Sport" u svakoj će se situaciji pobrinuti za stilski nastup.

Stražnji difuzor

A dobar izgled nije sve.

Stilski stražnji difuzor u Cosmo sivoj boji poboljšava aerodinamiku vozila.

Rješenja za transport

Pustolovine s prtljagom.

Okupajte se suncem. Krenite u svoju sljedeću pustolovinu bezbrižno, koristeći držač za daske za surfanje, bicikle ili skije, ili s krovnom kutijom.

Zaštitna obloga

Svi na put.

Nije bitno kamo - jednostavno povezite sa sobom svoje kućne ljubimce. Ova zaštitna presvlaka koja se jednostavno pričvršćuje na naslon za glavu zaštitit će obloge stražnjeg sjedala.

Štitnici za blato

Bilo kiša, bilo sunce.

S praktičnim štitnicima za blato prkosit ćete svim vremenskim uvjetima. I smanjiti zaprljanja uslijed prskanja u svom novom Leonu.

Kadica za utovarni prostor

Sve na svom mjestu.

Priuštite si potragu. Barem u prtljažniku. S kadicom za utovarni prostor uvijek ćete pronaći ono što trebate.

Želite znati više o novom SEAT Leon e-Hybridu?