SEAT Leon

Tehnologija
Digitalni Info Display
Tehnologija
Digitalni Info Display

Od navigacijske karte preko omiljene glazbe pa sve do potpore za vožnju: na zaslonu s mogućnošću individualizacije prikazuje vam se sve što vožnju automobila čini ljepšom i jednostavnijom.

Zvuk
Sound sustav BeatsAudio
Zvuk
Sound sustav BeatsAudio

Veselite se novom BeatsAudio sound sustavu i veličanstvenom zvuku svoje glazbe.

Tehnologija
SEAT CONNECT
Tehnologija
SEAT CONNECT

Povezuje vas s vašim automobilom i vaš automobil s ostatkom svijeta. Tako primjerice, možete dobivati podatke o svom vozilu u stvarnom vremenu ili otključati i zaključati svoje vozilo putem smartphonea, čak i kada niste u njegovoj blizini.

Euro NCAP ocjena
Euro NCAP ocjena

Najviša ocjena za sigurnost koju vozilo može dobiti od Europskog NCAP-a.

Dizajn

Okupajte se suncem.

SEAT Leon. Markantnog dizajna. S više prostora. I LED glavnim svjetlima s kontinuiranom LED svjetlosnom trakom na stražnjem kraju.

Boje

Vanjska boja

Metalic
Uni
Desire crvena special
Opcijski u:
FR
Graphene siva special
Opcijski u:
FR
Magnetic Tech metalik
Opcijski u:
Style, FR
Midnight crna metalik
Opcijski u:
Style, FR
Urban srebrna metalik
Opcijski u:
Style, FR
Nevada bijela metalik
Opcijski u:
Style, FR
Pure crvena
Standardno u:
Style, FR
Candy bijela
Opcijski u:
Style, FR
SEAT CONNECT

Uvijek u dosegu.

Povezaniji nego ikada prije. SEAT CONNECT pomaže vam pri upravljanju vozilom. Bilo da ste u vozačevu sjedalu ili bilo gdje drugdje. 

Park Assist

Vaše mjesto pod suncem.

Parkiranje u gradu može biti teško. Ali ne uz pomoć pri parkiranju i kameru za vožnju unatrag. To znači da možete parkirati na najužem prostoru bez ikakvih problema.

SEAT Leon e-HYBRID

Ovdje izlazi sunce.

Novi elektrizirajući doživljaj vožnje. Veselite se velikom užitku u vožnji s malo emisija. Novi SEAT Leon e-HYBRID.

Sigurnost

Jednostavno inteligentna vožnja.

Potpora zadržavanja vozila na voznom traku i potpora kod radova na cesti

Nema iznenađenja: neka vas sustav na vašem putu upozori na radove na cesti. Veselite se potpori koja vas zadržava na voznom traku.

Potpora pri promjeni voznog traka „Blind Spot senzor“

Promjena voznog traka na siguran način. Sustav Side Assist upozorit će vas na prepreke u mrtvom kutu na udaljenosti do 70 metara.

Sustav prepoznavanja umora

Duge vožnje mogu izmoriti. Čim vam koncentracija popusti i vaš se način vožnje promijeni, sustav prepoznavanja umora predložit će vam da napravite stanku.

Želite znati više o SEAT Leonu?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.

1) Jamstvo na svako novo SEAT vozilo traje 6 godina od datuma isporuke ili do prijeđenih 150.000 km, ovisno što prvo nastupi, s time da nema ograničenja kilometraže za prve dvije godine. Ovo vrijedi za sva nova SEAT vozila kupljena i isporučena preko ovlaštene SEAT mreže u Republici Hrvatskoj nakon 01. rujna 2022. godine.