Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Tehnologija

Revolucija

Najmoderniji sustavi, besprijekorno integrirani - tako izgleda život na sunčanoj strani. Sve što trebate. Sve nadohvat ruke.

Moderne funkcije

Potpuno umrežene. Uvijek pod kontrolom.

Rukovanje vašim automobilom? Jednostavnije no ikad. Sve se informacije nalaze tamo gdje vam trebaju: neposredno ispred vas. Na virtualnom cockpitu i 10" navigacijskom sustavu s dodirnim klizačem.

10" navigacijski sustav

Dovoljan je dodir.

Pritiskanje je stvar prošlosti. Upravljanjem govornim naredbama na engleskom jeziku možete birati rute, glazbu i svoj profil vožnje na 10" navigacijskom sustavu s dodirnim klizačem.

Otkrijte kako funkcionira
BeatsAudio™

Okrenite na najjače.

Sunce i glazba. Subwoofer i devet zvučnika vašeg BeatsAudio™ sound sustava daju kristalno jasan, puni zvuk. 

Sustav potpore pri parkiranju

Sunčani izgledi.

Parkiranje u gradu zna biti frustrirajuće. Ali ne uz pomoć potpore upravljanja pri parkiranju s kamerom za vožnju unatrag. Uz pomoć ove potpore moći ćete jednostavno parkirati čak i u najuža parkirna mjesta.

Udobnost

Ostanite opušteni.

Climatronic s 3-zonskom regulacijom temperature

Vožnja postaje još veće zadovoljstvo u ugodnoj temperaturi, koja je individualna vozaču, suvozaču te stražnjim putnicima.

Grijanje vozila u mirovanju

Nikada više nećete ući u hladan automobil. Jednostavno uključite grijanje na daljinu. Vaš će se automobil zagrijati prije no što u njega uđete.

SEAT Drive profili

Možete birati između profila Eco, Normal i Sport. "Dinamična regulacija amortizera" pruža dodatnu udobnost.

Želite znati više o novom SEAT Leonu?