Tehnologija

Ispred vremena.

Najmoderniji sustavi, besprijekorno integrirani - tako izgleda život na sunčanoj strani. Sve što trebate. Sve nadohvat ruke.

Moderne funkcije

Potpuno umrežene. Uvijek pod kontrolom.

Rukovanje vašim automobilom? Jednostavnije no ikad. Sve se informacije nalaze tamo gdje vam trebaju: neposredno ispred vas. Na virtualnom kokpitu i 10" navigacijskom sustavu s dodirnim klizačem.

10" navigacijski sustav

Dovoljan je dodir.

Pritiskanje je stvar prošlosti. Upravljanjem govornim naredbama na engleskom i više opcijskih jezika, možete birati rute, glazbu i svoj profil vožnje na 10" navigacijskom sustavu s dodirnim klizačem.

Otkrijte kako funkcionira
Sustav potpore pri parkiranju

Sunčani izgledi.

Parkiranje u gradu zna biti frustrirajuće. Ali ne uz pomoć potpore upravljanja pri parkiranju s kamerom za vožnju unatrag. Uz pomoć ove potpore moći ćete jednostavno parkirati čak i u najuža parkirna mjesta.

BeatsAudio™

Slobodno pojačajte.

Sunce i glazba. Subwoofer i devet novih zvučnika tvog BeatsAudio™ sound sustava daju kristalno čist, raskošan zvuk.

Udobnost

Ostanite opušteni.

Climatronic s 3-zonskom regulacijom temperature

Vožnja postaje još veće zadovoljstvo u ugodnoj temperaturi, koja je individualna vozaču, suvozaču te stražnjim putnicima.

Grijanje vozila u mirovanju

Nikada više nećete ući u hladan automobil. Jednostavno uključite grijanje na daljinu. Vaš će se automobil zagrijati prije no što u njega uđete.

SEAT Drive profili

Možete birati između profila Eco, Normal i Sport. "Dinamična regulacija amortizera" pruža dodatnu udobnost.

Connectivity Box

Jednostavnije ne može. Connectivity Box automatski puni vaš pametni telefon. Samo ga odložite u pretinac - bez kablova, bez gužve.

Više o funkcijama infotainment sustava

 

Želite znati više o SEAT Leonu?

Fotografije su simbolične.

Sustavi potpore dodatni su elektronički uređaji u motornim vozilima koji podržavaju vozača u određenim vozačkim situacijama. Međutim, ovi sustavi podliježu ograničenjima i ne oslobađaju vozača od odgovornosti za upravljanje njegovim vozilom. Molimo, informirajte se (prije vašeg prvog putovanja) u vašim operativnim uputama u kojoj mjeri vas sustav potpore podržava.