GODIŠNJI PREGLED

U pokretu s napretkom

Za tvrtku SEAT je 2015. bila godina puna uspjeha i dobrih vijesti.

GODIŠNJI PREGLED

2015. u brojkama i slikama

SEAT je dobitnik nagrade ‘Najbolji poslodavac’

10. veljače | Tvrtka SEAT je prvi proizvođač automobila kojemu je dodijeljena nagrada 'Najbolji poslodavac', koja ga proglašava jednom od najboljih tvrtki za rad u Španjolskoj.

20V20, dizajniran za budućnost

2. ožujka | SEAT predstavlja vozilo 20V20 na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, SUV coupé s četvorim vratima koji najavljuje viziju tvrtke za budućnost po pitanju dizajna te tehnoloških inovacija u vožnji.

SEAT i SAMSUNG, savez koji jamči stalnu povezanost

2. ožujka | Dvije tvrtke potpisale su sporazum za razvijanje tehnoloških rješenja koja dozvoljavaju punu povezivost u SEAT modelima. Marka predstavlja aplikaciju Seat ConnectApp, koja automobil povezuje sa smartphoneom.

Predstavljene su nova Ibiza i Alhambra

7. svibnja | Na Sajmu automobila u Barceloni marka predstavlja nove modele Ibize, s poboljšanim infotainment sustavima, opcijama povezivosti, unutrašnjošću i ponudom motora; i Alhambre, s novim vanjskim izgledom, učinkovitijim motorima i širokim rasponom sustava potpore za vozača.

Digitalni muzej za jedinstvenu povijest

18. svibnja | SEAT najavljuje Archithon, događaj na kojemu odabire pobjednički projekt za svoj Digitalni muzej među radovima 40 studenata arhitekture. Marka će u rujnu, na Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu, predstaviti prvu fazu toga virtualnog prostora.

Tvornica u Martorellu otvara svoja vrata

27. lipnja | Djelatnici tvrtke i članovi njihovih obitelji posjećuju postrojenja tvrtke SEAT kako bi otkrili na koji se način proizvodi automobil, i to na svečan dan ispunjen desetcima aktivnosti za razonodu.

Plan do 2025. godine

30. listopada | Tvrtka okuplja 550 izvršnih i marketinških direktora na jednome događaju radi predstavljanja svoga plana do 2025. godine. Modeli s velikom prodajnom maržom, zadovoljstvo kupaca i privlačnost kao poslodavca temeljni su stupovi ove strategije za uspjeh.

Luca de Meo, novi predsjednik izvršnog odbora

1. studenog | Luca de Meo pridružuje se tvrtki SEAT kao novi predsjednik izvršnog odbora. Čovjek koji je do sada bio izvršni potpredsjednik Prodaje i marketinga u tvrtki AUDI AG preuzima mjesto Jürgena Stackmanna, izabranog potpredsjednika Prodaje, marketinga i postprodaje marke Volkswagen.

350 novih zaposlenika i više od 400 000 prodanih vozila

31. prosinca | SEAT završava godinu s 350 novih zaposlenika, od čega 100 u SEAT Tehničkom centru. Tvornica u Martorellu bilježi najveću proizvodnju od 2001. godine te premašuje prag od 400 000 prodanih vozila, po prvi put nakon 2007. godine.

Prilikom vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici trenutno se pohranjuju kolačići.
Prihvati i nastavi