Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
GODIŠNJI PREGLED

U pokretu s napretkom

Za tvrtku SEAT je 2015. bila godina puna uspjeha i dobrih vijesti.

GODIŠNJI PREGLED

2015. u brojkama i slikama

SEAT je dobitnik nagrade ‘Najbolji poslodavac’

10. veljače | Tvrtka SEAT je prvi proizvođač automobila kojemu je dodijeljena nagrada 'Najbolji poslodavac', koja ga proglašava jednom od najboljih tvrtki za rad u Španjolskoj.

20V20, dizajniran za budućnost

2. ožujka | SEAT predstavlja vozilo 20V20 na Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, SUV coupé s četvorim vratima koji najavljuje viziju tvrtke za budućnost po pitanju dizajna te tehnoloških inovacija u vožnji.

SEAT i SAMSUNG, savez koji jamči stalnu povezanost

2. ožujka | Dvije tvrtke potpisale su sporazum za razvijanje tehnoloških rješenja koja dozvoljavaju punu povezivost u SEAT modelima. Marka predstavlja aplikaciju Seat ConnectApp, koja automobil povezuje sa smartphoneom.

Predstavljene su nova Ibiza i Alhambra

7. svibnja | Na Sajmu automobila u Barceloni marka predstavlja nove modele Ibize, s poboljšanim infotainment sustavima, opcijama povezivosti, unutrašnjošću i ponudom motora; i Alhambre, s novim vanjskim izgledom, učinkovitijim motorima i širokim rasponom sustava potpore za vozača.

Digitalni muzej za jedinstvenu povijest

18. svibnja | SEAT najavljuje Archithon, događaj na kojemu odabire pobjednički projekt za svoj Digitalni muzej među radovima 40 studenata arhitekture. Marka će u rujnu, na Međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu, predstaviti prvu fazu toga virtualnog prostora.

Tvornica u Martorellu otvara svoja vrata

27. lipnja | Djelatnici tvrtke i članovi njihovih obitelji posjećuju postrojenja tvrtke SEAT kako bi otkrili na koji se način proizvodi automobil, i to na svečan dan ispunjen desetcima aktivnosti za razonodu.

Plan do 2025. godine

30. listopada | Tvrtka okuplja 550 izvršnih i marketinških direktora na jednome događaju radi predstavljanja svoga plana do 2025. godine. Modeli s velikom prodajnom maržom, zadovoljstvo kupaca i privlačnost kao poslodavca temeljni su stupovi ove strategije za uspjeh.

Luca de Meo, novi predsjednik izvršnog odbora

1. studenog | Luca de Meo pridružuje se tvrtki SEAT kao novi predsjednik izvršnog odbora. Čovjek koji je do sada bio izvršni potpredsjednik Prodaje i marketinga u tvrtki AUDI AG preuzima mjesto Jürgena Stackmanna, izabranog potpredsjednika Prodaje, marketinga i postprodaje marke Volkswagen.

350 novih zaposlenika i više od 400 000 prodanih vozila

31. prosinca | SEAT završava godinu s 350 novih zaposlenika, od čega 100 u SEAT Tehničkom centru. Tvornica u Martorellu bilježi najveću proizvodnju od 2001. godine te premašuje prag od 400 000 prodanih vozila, po prvi put nakon 2007. godine.