UPRAVA

U POKRETU S RUKOVODSTVOM

Dr. García Sanz, predsjednik upravnog odbora, i Luca de Meo, predsjednik izvršnog odbora, naglašavaju postignuća tvrtke.

Pismo predsjednika upravnog odbora

"Vrijeme je promisliti i poduzeti nešto na srednje i dugoročne staze. Naš plan za budućnost savršeno je integriran u strategiju tvrtke Volkswagen koncerna, sa stajališta marke te također iz industrijske perspektive."

Intervju s predsjednikom izvršnog vijeća

"Ovo predstavlja savršenu priliku za razmišljanje o tome što je sljedeće. Moj cilj je oplemeniti imidž tvrtke i marke kako bi SEAT bio jedinstven."

Upravni odbor i izvršni odbor

Upravni odbor

Dr. Francisco Javier García Sanz - predsjednik | Martin Mahlke, Matthias Müller, Bernd Osterloh, dr. Stefan Piëch, Mark Philipp Porsche, Luca de Meo, Klaus-Gerhard Wolpert - članovi uprave | Luis Comas Martínez de Tejada - tajnik i pravni savjetnik

Na izvanrednom sastanku dioničara održanom 2. siječnja 2015. godine odobreno je imenovanje Bernda Osterloha u upravni odbor tvrtke, koje je na snagu stupilo isti dan, kao i dr. Stefana Piëcha i Marka Philippa Porschea, koje je na snagu stupilo 16. ožujka 2015. godine. Na izvanrednom sastanku dioničara održanom 1. studenog 2015. godine odobreno je imenovanje Luce de Mea u upravni odbor tvrtke, koje je na snagu stupilo isti dan, čime je zamijenjen Jürgen Stackmann.

IZVRŠNI ODBOR

Luca de Meo - predsjednik | Holger Kintscher - Financije, IT i organizacija | Dr. Andreas Offermann - Prodaja i marketing | Ramón Paredes - Odnosi s vladom i institucionalni odnosi | Dr. Matthias Rabe - Istraživanje i razvoj | Xavier Ros - Ljudski resursi | Dr. Andreas Tostmann - Proizvodnja | Klaus Ziegler - Kupnja
Upravni odbor imenovao je Xaviera Rosa potpredsjednikom Odjela za ljudske resurse, što je na snagu stupilo 1. rujna 2015. godine, čime je zamijenjen Josef Schelchshorn. Upravni odbor imenovao je Lucu de Mea kao novog predsjednika izvršnog odbora tvrtke SEAT, S.A. umjesto Jürgena Stackmanna, što je na snagu stupilo 1. studenog 2015. godine.

Prihvati i nastavi