Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi
SUKLADNOST

KONTAKTI ZA ZVIŽDAČE

Marka SEAT uvažava čitav niz načela ponašanja. Pritom se oslanjamo na nacionalno i međunarodno zakonodavstvo kao i na interne odredbe društva i Volkswagen koncerna.

 

S obzirom da smo uvjereni da su transparentnost i povjerenje elementarne za dugoročan i održiv poslovni uspjeh, našim zaposlenicima, poslovnim partnerima i zainteresiranim trećim stranama na raspolaganje stavljamo naše antikorupcijske smjernice na njemačkom i engleskom jeziku i sljedeći kontakt za zviždače:

TRANSPARENCIA(kwfat)SEAT(kwfdot)ES

Ovu E-Mail adresu održava interna revizija - kao instrument za prijavu korupcije, drugih nepravilnosti ili nepoštivanja zakona, naših načela ponašanja ili pravila tvrtke.

Interna revizija provodi neovisnu i objektivnu procjenu, pri čemu se svakom zviždaču jamči maksimalna povjerljivost.

Informacije o zaštiti podataka: tvrtka SEAT, S.A. pohranjuje vaše osobne podatke kako bi mogla obraditi vašu pritužbu. Vi u svakom trenutku imate pravo na prigovor, pristup, ispravak i brisanje podataka, i to putem iste e-mail adrese: transparencia(kwfat)seat(kwfdot)es.

Sustav pučkog pravobranitelja


Kao dio Volkswagen koncerna marka SEAT profitira od takozvanog sustava pučkog pravobranitelja putem kojeg je moguće strogo povjerljivo prijaviti sumnju na korupciju.

Ulogu pučkog pravobranitelja odnosno ombudsmana (šved. predstavnik ili reprezentant) u Volkswagen koncernu preuzimaju dva neovisna odvjetnika koji imaju obvezu čuvanja tajne. S podacima zviždača postupa se strogo povjerljivo. Podaci se prosljeđuju samo uz suglasnost zviždača.

Dodatne informacije o sustavu pučkog pravobranitelja Volkswagena potražite ovdje

Engleska verzija
Njemačka verzija