Za najbolje moguće iskustvo na mrežnim stranicama
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja najboljeg korisničkog iskustva. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate upotrebu naših kolačića (strogo neophodni kolačići). Kolačići za koje je potrebna privola (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizirane sadržaje) postavit će se tek nakon njezinog aktiviranja. Ako date svoju privolu za korištenje kolačića, identifikacijske podatke obrađivat će naši partneri (ponuditelji usluga za kolačiće i IT pružatelji usluga). Za ovu internetsku stranicu i kolačiće odgovorno je društvo Porsche Croatia d.o.o. Dodatne informacije o korištenim kolačićima i načinu njihovog deaktiviranja možete pronaći u našoj
Aktiviraj sve kolačiće
Compliance

Kontakti za zviždače

 

Marka SEAT uvažava čitav niz načela ponašanja. Pritom se oslanjamo na nacionalno i međunarodno zakonodavstvo kao i na interne odredbe društva i Volkswagen koncerna.

 

S obzirom da smo uvjereni da su transparentnost i povjerenje elementarne za dugoročan i održiv poslovni uspjeh, našim zaposlenicima, poslovnim partnerima i zainteresiranim trećim stranama na raspolaganje stavljamo naše antikorupcijske smjernice na njemačkom i engleskom jeziku i sljedeći kontakt za zviždače:

TRANSPARENCIA(kwfat)SEAT(kwfdot)ES

Ovu  E-Mail adresu održava interna revizija - kao instrument za prijavu korupcije, drugih nepravilnosti ili nepoštivanja zakona, naših načela ponašanja ili pravila tvrtke.

Interna revizija provodi neovisnu i objektivnu procjenu, pri čemu se svakom zviždaču jamči maksimalna povjerljivost.

Informacije o zaštiti podataka: tvrtka SEAT, S.A. pohranjuje vaše osobne podatke kako bi mogla obraditi vašu pritužbu. Vi u svakom trenutku imate pravo na prigovor, pristup, ispravak i brisanje podataka, i to putem iste e-mail adrese:  transparencia(kwfat)seat(kwfdot)es.

 

Sustav pravobranitelja

Kao dio Volkswagen koncerna marka SEAT profitira od takozvanog sustava pravobranitelja putem kojeg je moguće strogo povjerljivo prijaviti sumnju na korupciju.

Ulogu pravobranitelja odnosno ombudsmana (šved. predstavnik ili reprezentant) u Volkswagen koncernu preuzimaju dva neovisna odvjetnika koji imaju obvezu čuvanja tajne. S podacima zviždača postupa se strogo povjerljivo. Podaci se prosljeđuju samo uz suglasnost zviždača.

Dodatne informacije o sustavu pučkog pravobranitelja Volkswagena potražite ovdje

engleska verzija
njemačka verzija