PARTNERSTVO ĆE OJAČATI GLOBALIZACIJSKU STRATEGIJU MARKE

CUPRA i FC Barcelona udružuju snage u globalnom partnerstvu

26.08.2019
  • CUPRA i FC Barcelona sklapaju inovativno partnerstvo za sljedećih pet sezona
  • Ovim će ugovorom CUPRA postati službenim automobilskim partnerom i partnerom za mobilnost "Barçe"
  • Obje organizacije zajednički će razvijati projekte mobilnosti i podržavati inovativnost na Camp Nou

Martorell/Zagreb, 25. kolovoza 2019. godine - Marka CUPRA sklapa globalni savez s klubom FC Barcelona kako bi postala njegovim službenim automobilskim partnerom i partnerom za mobilnost. Posebna marka vozila tvrtke SEAT udružuje snage s nogometnim klubom iz svojega rodnog grada kao dio saveza za sljedećih pet sezona.

Ovaj ugovor nadilazi granice tradicionalnog partnerstva i temelji se na trima strateškim stupovima. Kao prvo oba partnera potječu iz Barcelone te imaju zajedničku viziju poboljšanja imidža grada diljem svijeta. Druga je činjenica da obje strane nastoje promicati mlade talente i inovativnost. I, naposljetku, ove dvije marke dijele vrijednosti strasti, ambicije i globalne zastupljenosti.

S obzirom na navedeno, savez između marki CUPRA i FC Barcelona služit će stvaranju jedinstvenih iskustava za njihove zajednice obožavatelja diljem svijeta te razvijanju projekata mobilnosti oko stadiona Camp Nou.

Predsjednik uprave marke SEAT i predsjednik uprave marke CUPRA Luca de Meo te predsjednik uprave kluba FC Barcelona Josep Maria Bartomeu danas su se sastali na Camp Nouu prije "Barçine" prve domaće utakmice sezone La Lige 2019. - 2020. "Ovo inovativno partnerstvo s jednim od najboljih nogometnih klubova na svijetu pokazuje našu snažnu predanost marki CUPRA i budućnosti mobilnosti u Barceloni. K tomu će udruživanje snaga s univerzalnom institucijom kao što je klub FC Barcelona, čiji je broj obožavatelja veći od 340 milijuna, podržati našu globalizacijsku strategiju", rekao je de Meo.

Zauzvrat je predsjednik uprave kluba FC Barcelona Josep Maria Bartomeu izjavio: "Slavimo inkorporaciju marke CUPRA kao novoga službenog automobilskog partnera i partnera za mobilnost kluba FC Barcelona. Zajednički koračamo novim stazama, a one se temelje na vrijednostima koje dijelimo, primjerice zahtjevu, strasti, ambiciji i timskom radu. To je inovativan savez koji će nam omogućiti ponudu jedinstvenih iskustava svojim obožavateljima diljem svijeta, a zahvaljujući njima također ćemo imati priliku surađivati u razvoju novih rješenja kako bi se urbana mobilnost dodatno poboljšala."

Posebno partnerstvo

Osim što je njegov ekskluzivni službeni automobilski partner i partner za mobilnost, marka CUPRA postat će jednim od globalnih službenih partnera kluba FC Barcelona. Ove dvije marke dijele isti DNK jer imaju suvremenu viziju koja se temelji na jedinstvenu stilu i cijenjenju performansi.

Ovaj poseban savez uključivat će vidljivost u prostoru oko objekta stadiona te CUPRA VIP odjeljak na Camp Nouu tijekom svih domaćih utakmica kluba FC Barcelona. Također se očekuje instalacija privremeno predviđenog područja izvan stadiona kako bi fanovi "Barçe" mogli otkriti marku.

Zajednička vizija budućnosti

Dodatno će u svrhu poticanja inovacije unutar industrije mobilnosti marke SEAT, CUPRA i FC Barcelona zajednički razvijati rješenja za mikromobilnost i elektromobilnost oko stadiona Camp Nou. Objekti ovoga nogometnog stadiona služit će kao pokusni laboratorij za projekte urbane mobilnosti u Barceloni.

Više pojedinosti o zajedničkim projektima između marki SEAT i CUPRA te kluba FC Barcelona otkrit će se uskoro.