Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Do 14. listopada

SEAT u Parizu predstavlja sve svoje novitete

10.04.2018
  • Marka se povezuje s Parižanima i otvara pop-up trgovine na Trgu Saint-Lazare i u trgovačkom centru Le BHV Marais
  • Probna vožnja u vozilima na plinski pogon bit će ponuđena u Green Test centru na Trgu sloge
  • Svjetska premijera novog modela SEAT Arona TGI na sajmu automobila u Parizu
  • Model Tarraco debitira pred publikom kao posljednji model SUV ofenzive

 

Zagreb, 04. listopada 2018. - SEAT je u Parizu sa svim svojim novitetima. Uz sudjelovanje na sajmu automobila u glavnom gradu Francuske, koji svoja vrata za javnost otvara već danas, SEAT istovremeno otvara i dvije pop-up trgovine kako bi stavio svoje nove modele na ulice Pariza te ih na taj način približio ljubiteljima marke. U unutrašnjosti ovog prostora bit će postavljena izložba profinjenosti, jedinstvenosti, kvalitete i personalizacije, dok će pop-up trgovina istovremeno predstavljati proizvode i limitirane izvedbe jedinstvene nove linije dodatne opreme koja se proizvodi u suradnji marke CUPRA i drugih prestižnih marki kao što su Fabike, L.G.R ili Trakatan. SEAT Arona već je od danas izložena u pop-up trgovini smještenoj na znakovitom Trgu Saint-Lazare, gdje će Parižani tijekom probne vožnje imati priliku upoznati vozilo i sve njegove značajke. K tomu će za model CUPRA od subote biti izdvojen prostor u trgovačkom centru Le BHV Marais koji je smješten u najmodernijem dijelu grada. 

"Pariz je savršena kulisa za javno predstavljanje naše najnovije ponude kao što su modeli Tarraco i Arona TGI. Do 2020. godine planiramo svakih šest mjeseci plasirati po jedno novo vozilo, što je velik izazov za tvrtku, ali istovremeno i prilika za predstavljanje potencijala tvrtke SEAT. Želimo se još više približiti ljudima te stoga svoja vozila stavljamo u njihovo prirodno okruženje, a to su gradske ulice."

Predsjednik uprave marke SEAT, Luca de Meo, navodi:

Kao dio aktivnosti u okviru sajma automobila u Parizu koji traje do 14. listopada, SEAT će u ponudi imati i probnu vožnju u Green Test centru na Trgu sloge, gdje će se na probnu vožnju moći odvesti modeli Leon i Ibiza pogonjeni stlačenim prirodnim plinom (CNG). K tomu će prvi put biti izložena i nova Arona TGI. Ona je prvi SUV na svijetu s pogonom na stlačeni prirodni plin i četvrti model marke SEAT koji troši ovo čisto, učinkovito gorivo, čime pridonosi smanjenju emisija ispušnih plinova. Dolaskom modela Arona TGI, tvrtka SEAT trenutačno ima najveću ponudu vozila s pogonom na prirodni plin od svih europskih marki na tržištu.

I konačno, marka SEAT prošle je nedjelje, 30. rujna, povodom proslave 120. godišnjice sajma automobila u Parizu sudjelovala u paradi na Trgu sloge sa svojim legendarnim modelom SEAT 600.

 

SUV ofenziva stiže na sajam automobila u Parizu

Posjetitelji sajma automobila u Parizu, koji danas otvara svoja vrata, prvi će dobiti uvid u cjelokupnu liniju SUV modela tvrtke SEAT: Arona, Ateca i novi Tarraco. Na ovogodišnjem izdanju sajma SEAT će na svom štandu istražiti sve mogućnosti novopredstavljenog modela Tarraco. Uz slogan "Zašto ne sad?" posjetitelji će imati priliku upoznati vozilo i uživati u spektakularnom doživljaju u interaktivnoj prostoriji obloženoj reflektirajućim zidovima koja će ih odvesti u središte Tarraco svijeta. Ovaj će model privući nove kupce i ojačati imidž marke. Štand tvrtke SEAT na sajmu automobila u Parizu ima i velike zaslone kako bi posjetitelji imali mogućnost individualne konfiguracije modela kao što su Ibiza, Arona, Leon, Ateca ili Tarraco.

 

SEAT Tarraco - nova perjanica marke

Novi SUV tvrtke SEAT simbolizira ulazak marke u kategoriju terenskih vozila s maksimalno 7 sjedala. Model Tarraco, koji je 18. rujna predstavljen u gradu Tarragona, nagovještava smjer dizajna koji će pratiti buduća vozila tvrtke SEAT. Smješten u prvi plan SUV serije modela tvrtke SEAT, model Tarraco ističe se po svom dizajnu i funkcionalnosti, sportskom stilu i udobnosti, prihvatljivoj cijeni i kvaliteti kao i po tehnologiji i emocijama koje pobuđuje. Svi su motori opremljeni izravnim ubrizgavanjem, turbopunjačem na ispušne plinove i tehnologijom Start&Stop uz raspon snage od 150 do 190 KS.

 

SEAT Arona TGI - prvi SUV na tržištu na plinski pogon

Arona je prvo vozilo tvrtke SEAT u seriji SUV vozila koje je opremljeno pogonom na stlačeni prirodni plin, održivom alternativom benzina i dizela. Model Arona TGI dizajniran je i razvijen u glavnom proizvodnom pogonu tvrtke SEAT u Martorellu, gdje će se i proizvoditi. Ovaj model predstavlja iskorak u programu razvoja vozila marke SEAT zahvaljujući zelenom pogonu koji osigurava manji štetni utjecaj na okoliš i uštedu za vozače. Novi 3-cilindrični Arona TGI opremljen je motorom s 12 ventila i 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, a njegov doseg u vožnji na stlačeni prirodni plin iznosi 400 km te 160 km tijekom vožnje na benzin.

 

CUPRA Ateca - rođena je nova marka

Novi sportski SUV predvodnik je nove marke CUPRA koji se ističe svojom izvanrednom ravnotežom između užitka u sportskoj vožnji i prikladnosti za svakodnevnu uporabu. Uz sportski dizajn, jedinstven stil i osobnost, krasi ga i čitav niz tehnološke opreme koja ga čini ravnopravnim s vozilima premium kategorije. Opremljen je 4-cilindričnim 2.0 TSI motorom koji razvija snagu od 300 KS i 7-stupanjskim automatiziranim mjenjačem s dvije spojke DSG.