Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

Nova CUPRA Ateca

Nova CUPRA Ateca: najsuvremenija interpretacija sportskog karaktera

10.29.2018
  • CUPRA Ateca označava početak nove ere za novostvorenu, nezavisnu marku i unosi novi elan na tržište
  • CUPRA Ateca ultimativan je izričaj sportskog karaktera koji su ljubitelji automobila razvili za ljubitelje automobila
  • CUPRA Ateca već je dostupna za narudžbe na HR tržištu

Zagreb, 29. listopada 2018. godine - Marka CUPRA, koja je stvorena iz nagrađivanog odjela za motosport marke SEAT, ultimativan je izričaj jedinstvenosti, sofisticiranosti i performansi, stvorena iz strasti i dizajnirana za osvajanje srdaca ljubitelja automobila diljem svijeta. Ona proizvodi vozila koja ne počivaju na nostalgiji, već su ukorijenjena u sadašnjosti. Najiskusniji, najangažiraniji i najentuzijastičniji članovi odjela motosporta ponovno su prionuli poslu stvaranja kako bi unijeli novu dimenziju u tvrtku te ponudili novu perspektivu u vezi s kompetencijama, sposobnostima i potencijalom naše organizacije.

CUPRA će stvoriti širu ponudu proizvoda koji se usredotočuju na modele marke SEAT. Oni će se koristiti snažnim kompletom tehnoloških rješenja Volkswagen koncerna i iskoristiti cijeli niz mogućnosti koji im ona pružaju, no također će biti otvoreni za suradnju s ljudima i poduzećima s kojima dijele jednake interese i razumijevanje načina na koji se iskustva stvaraju: marketinškim proizvodima, dodatnom opremom, događanjima i, dakako, motosportom. Danas na svijetu ne postoji nijedna marka poput ove.

Dok CUPRA svoje poslovanje čini raznovrsnijim i razvija nove modele koji nude savršen omjer performansi, voznih svojstava i uporabljivosti, marka će također iskoristiti postojeću infrastrukturu, od koje već profitira marka SEAT, s predviđenim prostorom u 277 posebno odabranih autokuća diljem Europe.

Početak ove pustolovine započeo je protekle veljače s predstavljanjem marke i njezina prvog modela, vozila CUPRA Ateca, SUV-a s vrhunskim performansama koji je označio početak nove ere i koji je savršen odabir za uvođenje marke CUPRA na tržište.

U segmentu u kojem poglavito dominiraju premium marke, lansiranje modela CUPRA Ateca remeti postojeći status quo, odvlačeći ljude od uobičajenoga i dosadnog te nudeći im najsuvremeniju viziju onoga što sportski karakter jest: ne treba vam luksuz da biste se osjećali jedinstveno.

CUPRA Ateca se već može naručiti i kod ovlaštenih SEAT trgovaca u Hrvatskoj s početnom cijenom već od 378.155 kn.