Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) da bi stranicu mogli prilagoditi vašim potrebama. Daljnjim korištenjem stranica potvrđujete svoju suglasnost sa korištenjem kolačića.
Prihvati i nastavi

SEAT ATECA PLUS DIZEL

Počela je SEAT blagdanska šoping groznica

11.30.2018

Marka SEAT je u zadnje dvije godine u pravoj ofenzivi novih modela među kojima se posebno ističu SUV-ovi. Tako je atraktivna Ateca, kao SEAT-ov prvi SUV model, u kratkom roku postala popularan izbor.

Sa željom da svim potencijalnim kupcima ponudimo još atraktivniju priliku za kupnju naših Ateca modela, u prodaju su krenuli posebni Ateca Plus dizel modeli koji kupcima nude značajnu uštedu, a uz bogatu opremu.

 

Ateca Plus dizel se može naći u ponudi kao:

  • Ateca Style Plus modeli koji dodatno na Style opremu u cijeni uključuju Crni paket i metalik boju
  • Ateca Xcellence Plus modeli koji dodatno na Xcellence opremu u cijeni uključuju Adaptivni tempomat do 210 km/h i metalik boju
  • Ateca FR Plus modeli koji dodatno na FR opremu u cijeni uključuju Digitalni kokpit i metalik boju

 

Početna cijena atraktivnih Ateca Plus dizel modela je 164.743 kn za Style Plus opremu i 115 ks motor, a kad tome pridodamo i dodatan bonus za kupce u iznosu od 6.000 kn uz financiranje putem Porsche leasinga*, dobivamo vrlo atraktivnu početnu cijenu od 158.743 kn*.

 

 

* Cijena uključuje bonus koji vrijedi za financiranje putem tarife Porsche leasinga "ADUT U RUKAMA 07/2017." koja uključuju financijski bonus na nabavnu vrijednost novih vozila marke SEAT, za modele ATECA u najmanjem iznosu od 6.000 kn s PDV-om. Ove tarife se ne mogu kombinirati s drugim tarifama Porsche leasinga i traju do 30.04.2019. U slučaju prijevremenog prestanka Ugovora zbog nedostizanja minimalnog trajanja Ugovora od 48 mjeseci računajući od početka tijeka Ugovora, PL ima pravo obračunati i naplatiti primatelju leasinga razmjeran dio naknade štete na ime visine iznosa financijskog bonusa i to ovisno o ostvarenom trajanju Ugovora (primjerice: uslijed prestanka Ugovora raskidom nakon isteka 30.-tog mjeseca od početka tijeka Ugovora, PL-u pristoji pravo na naknadu štete u visini 18/48 ukupnog odobrenog financijskog bonusa). Slike automobila su simbolične i mogu sadržavati dodatnu opremu. SEAT Ateca, kombinirana prosječna potrošnja goriva 4,6 - 7,4l/100 km, kombinirana prosječna vrijednost emisije CO2 120 - 168 g/km.